Krimi11. juli 2020

Tragisk: Sygeplejerske dør efter at have hjulpet skadet ved biluheld

En 36-årig sygeplejerske tøvede ikke et sekund med at træde til og hjælpe, da hun overværede et biluheld. Det endte med at blive hendes sidste gode gerning
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/49483628_1594222541767270_r.jpeg
 Foto: GoFundMe

Mandag overværede den 36-årige sygeplejerske Ana Kincart fra Kentucky i USA et voldsomt biluheld, da hun kørte på motorvejen på vej mod arbejde.

Men i stedet for at fortsætte vejen den regnfulde mandag morgen, så besluttede hun sig i stedet hurtigt for at køre af for at stoppe, så hun kunne tjekke op på chaufførens tilstand.

https://imgix.seoghoer.dk/49483628_1594222564435688_r.jpeg
 Foto: GoFundMe

Inden det fatale uheld, så sendte Ana Kincart dette billede til sine kollegaer for at fortælle, hvorfor hun ville komme for sent på arbejde. Foto: GoFundMe/Ana Kincart

Ifølge Ana Kincarts stedfar, Andy Cline, så nåede Ana Kincart at sikre sig, at den unge fører havde det godt, inden hun satte sig ind i sin bil igen for at vente på politi og reddere, da hun blev påkørt bagfra af to andre biler.

Påkørslen endte med at tage livet af både den 36-årige sygeplejerske og føreren af den skadede bil.

- Vores hjerter er flået ud. Som en sygeplejerske valgte hun at stå ud af sin bil for at tjekke op på den unge mand, der var involveret i ulykken. Han var okay, men hun valgte at blive, så hun kunne tale med politiet. Mens hun ventede, blev hun ramt bagfra af to andre biler, skrev stedfaren.

Ana efterlader sig manden Donnie og deres fire børn, Abby, Chloe, Layla og Tristian.

Børnene har efterfølgende oprettet en GoFundMe-side, hvor de søger støtte i den svære tid:

- Vores mor Ana Marie Kincart var en engel og på jorden, Guds have til os alle, og nu er hun hans. Hun rørte alle som hun mødte i sit liv. Det gode og det dårlige, hun ville være der uanset hvad. På grund af det her, så vil der altid være et hul i vores familie, skriver de blandt andet på siden.

Der er indtil videre allerede samlet mere end 250.000 danske kroner ind til familien.

Sponsoreret indhold