Kendte1. juli 2020

Paris Jackson åbner omkring sin seksualitet: - Min far fangede det ret hurtigt

Det er kun få dage siden, det blev offentliggjort, at den unge stjerne skulle spille en lesbisk version af Jesus i ny film. Nu åbner hun op omkring sin egen seksualitet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega606702_019.jpg
 Foto: MEGA

Paris Jackson har været et kendt navn, siden hun kom til verden for 22 år siden som Michael Jacksons andet barn og eneste datter.

Men hverken hendes, eller hendes søskendes, privatliv har nogensinde været særligt kendt for offentligheden.

Slet ikke da Kongen af pop levede - han gjorde således en stor dyd ud af at holde både deres udseende og liv hemmeligt for alle andre end ham og familien.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/wennphotostwo167010.jpg
 Foto: MEGA

Når Michael havde sine børn med ude, så havde de som oftest masker på af en eller anden art for at skåne dem for paparazziernes blitz. Foto: MEGA

Nu er der dog kommet andre boller på suppen for især den 22-årige Paris Jackson, der for nylig annoncerede sin nye Facebook Watch dokumentar, der tager seerne med helt tæt på og tilbage til dengang, hvor faren stadig levede.

I det allerførste afsnit af ”Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn” åbner stjernen nemlig op omkring hendes seksualitet, og at hun troede, hun aldrig ville ende ud med at have en mand som kæreste.

- Jeg troede, jeg ville ende ud med at gifte mig med en kvinde. Jeg har datet flere kvinder, end jeg har datet mænd, fortæller hun i afsnittet.

Hun uddyber, at offentligheden dog kun kender til få af hendes længerevarende forhold, der alle har været med mænd, men at hun ikke anser sig selv for at være biseksuel, da hun har datet mere end bare mænd og kvinder.

- Jeg har også datet en mand, der havde en vagina.

- Det har intet at gøre med, hvad der er i dine bukser. Det har intet at gøre med dine X og Y-kromosomer… Det handler bare om, hvordan du er som person, lyder det fra den 22-årige Jackson-datter.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega478854_001.jpg
 Foto: MEGA

Paris sammen med sin kæreste, Gabriel Glenn. Foto: MEGA

Svært at forstå

Stjernen fortæller, at det til at starte med ikke var nemt at forstå, hvad og hvem hun egentligt tændte på.

- Jeg vidste ikke, at det var en ting, så jeg var lidt i en konflikt med mig selv omkring det, for i fjernsynet så jeg jo bunkevis af mænd og kvinder, der var sammen, så de her tanker jeg havde, de gav ikke rigtig mening for mig, fortæller hun og fortsætter:

- Men min far fangede det ret hurtigt. Jeg tror, at han bare kunne mærke en eller anden energi, og han ville sådan drille mig lidt, som han også gjorde det med mine brødre og sige; ”Ohh du har rigtig fået dig en pige-kæreste”.

- Jeg føler mig rigtig heldig at have haft det, især så ung, jeg tror, jeg var omkring otte eller ni. Det er ikke mange børn, der har sådan en oplevelse.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/wennphotostwo219268.jpg
 Foto: MEGA

Da Kongen af pop skulle begraves tilbage i 2009, holdte Paris Jackson en meget rørende tale for sin far med støtte fra hele familien. Foto: MEGA

Blev ikke forstået

Da Michael Jackson på tragisk vis døde tilbage i 2009, flyttede Paris og hendes brødre ind hos deres farmor, Katherine Jackson, der var en del af Jehovas Vidner.

- Homoseksualitet er generelt ret tabu blandt det sorte samfund. Og så med det religiøse aspekt ovenpå. Det var helt sikkert noget, som jeg følte, jeg var nødt til at holde for mig selv i et langt stykke tid.

I dag er stjernen og musikeren i et forhold med Gabriel Glenn, som også er en del af den nye doku-serie.

- Det er rigtig rart endelig at have en base, det er noget, som jeg ikke rigtigt har haft før. Det andet hjem jeg virkelig har haft var sammen med min far, og nu har jeg Gabe. Så… jeg er meget heldig.

Sponsoreret indhold