Kendte25. juni 2020

Dennis Knudsen åbner op om traumatisk barndom: Misbrugt af farfar

I en ny dokumentar åbner kendisfrisør Dennis Knudsen op for en traumatisk og turbulent barndom, der blandt andet var præget af farfarens seksuelle overgreb
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I dag er han en af Danmarks mest succesfulde frisør og makeupartister. Han har tjent styrtende med penge, og han bor med sin lille søn på en af de mest eksklusive adresser i København.

Men skruer man tiden tilbage til Dennis Knudsens barndom, så alt ikke så rosenrødt ud.

Barndommen var nemlig præget af både seksuelle misbrug og en far, der drak for meget.

Nu fortæller Dennis Knudsen så hele sin historie. Det sker i en ny TV 2-dokumentar, "Succes mod alle odds", der sendes i aften på TV 2.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dennis_2.jpg
 (Foto: Søren Jul Lamberth)

Dennis Knudsen fortæller hele sin historie i en ny TV 2-dokumentar. Foto: Søren Lamberth

Her fortæller Dennis Knudsen, at han som ung oplevede, hvordan hans farfar overtrådte hans grænser på det groveste.

- Så kom han hen med sin cigarånde og åbnede munden, og så tog han mig ind til sig og så holdt han mig helt vildt fast, mens han snavede mig og kørte sin tunge rundt i munden på mig, samtidigt med at han gned sin stive tissemand op ad mig, fortæller Dennis Knudsen i den nye TV 2-dokumentar:

- Og så husker jeg, at han altid gik på toilettet bagefter og låste døren, når han havde gjort det med mig. Så der har han jo nok været ude og hygge lidt med sig selv måske, fortæller kendisfrisøren.

Dennis Knudsen fortæller også, hvordan barndommen var præget af faderens angst, som blev dulmet på det lokale værtshus.

Selv om faderen gik i antabusbehandling flere gange, endte Dennis Knudsens far alligevel med at dø i en ganske tidlig alder.

I aftenens dokumentar vender Dennis Knudsen tilbage til sin barndom og undersøger, hvordan han lige netop fik succes trods de alvorlige udfordringer, han havde sin barn og ung.

Sponsoreret indhold