Kendte24. juni 2020

Endelig sker det: Disney+ får dansk premiere i september

Nu kan du snart streame Disney-hits som ”Frost”, når den nye streamingtjeneste Disney+ kommer til Danmark
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20200410-011819-4-1920x1280we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Er du fan af film som ”Løvernes Konge”, ”Aladdin”, ”Mulan” og nyere klassikere som ”Frost”? Så kan du godt begynde at glæde dig rigtig meget.

For hvis du har gået og ventet spændt på, at den nye streamingtjeneste Disney+ får sin start herhjemme, så skal du snart ikke vente længere.

For streamingtjenesten bliver tilgængelig allerede den 15. september.

Det skriver Disney på deres hjemmeside.

Planen var ellers, at tjenesten skulle have været klar her i løbet af sommeren, men i stedet valgte de i maj måned at rykke lanceringen.

Men nu er der altså endelig kommet en fast dato for, hvornår du blandt andet kan se filmhit som ”Frost” og alt andet udgivet af Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic og flere andre.

Tjenesten kommer til at koste 59 kroner om måneden eller 589 kroner om året, og vil derfor være i stor konkurrence med de andre store streaminggiganter som Netflix og HBO Nordic.

Disney+ er allerede lanceret i flere andre lande, og det har ikke været svært for dem at hive en stor bunke brugere til sig.

Ifølge koncernens regnskab fra starten af maj måned, der kan det ses, at de allerede har 54,4 millioner betalende brugere.

Det lader altså til, at streamingtjenesten har fået en ganske fornuftig start på streaming-markedet.

Sponsoreret indhold