Ex on the Beach28. maj 2020

Amanda Mogensen om brud med Nicklaes: - Jeg har løjet

"Ex On the Beach"-deltageren Amanda Mogensen åbner nu op om bruddet med Nicklaes Olsen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter en længere periode med rygter om brud mellem "Ex On the Beach"-parret Amanda Mogensen og Nicklaes Johannes Olsen viste det sig onsdag, at den var god nok. Parret er gået fra hinanden.

Nu sætter Amanda så ord på bruddet, efter det var Nicklaes, der først meldte ud på Instagram, at de var færdige.

- Så kom det ud. Nicklaes og jeg er ikke kærester. Vi snakker næsten ikke sammen. Det var ham, der gik fra mig meget pludseligt, så det har taget rigtig, rigtig hårdt på mig, og jeg bor på Amager igen, siger Amanda i en video, som hun har delt på sin Instagram onsdag aften.

https://imgix.seoghoer.dk/amanda_mogensen.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Nicklaes og Amanda er ikke længere kærester. (Foto: Dan Mariegaard)

- Jeg tror bare, jeg løj om det, fordi jeg håbede på, at vi kunne finde sammen, for jeg gider simpelthen ikke at være det menneske, hvor der går en uge, og så går de fra hinanden igen. I kender det. Jeg gider ikke være den type. Så ja, derfor har jeg løjet, og det beklager jeg meget.

- Jeg håber selvfølgelig Nicklaes det bedste, siger hun.

Torsdag morgen fortsætter hun med at fortælle om bruddet, og det er en tårevædet Amanda, der fra sin seng fortæller, at hun ville ønske, hun havde fået mere tid til at komme sig over bruddet, inden det slap ud i offentligheden.

- Jeg troede virkelig, at Nicklaes skulle være far til mit barn. Han går så fra mig. Vil ikke snakke med mig. Og så er det ham, der dropper bomben med, at vi ikke er sammen, siger hun og fortsætter:

- Jeg forstår ikke, hvorfor man ikke bare giver personen tid. Jeg er ikke klar til at blive ringet op af pressen, lyder det fra realitystjernen, der dog forsøger at se positivt på tingene og også fortæller sine følgere, at der sker mange spændende ting i hendes liv, som hun glæder sig til at dele.

Nicklaes afslørede, at parret var gået fra hinanden i en video på Instagram, hvor han blandt andet fortalte, at han ikke længere havde de rette følelser for Amanda.

Se videoen, hvor Nicklaes fortæller om bruddet:

Sponsoreret indhold