Kendte7. maj 2020

"Harry Potter"-stjernen Rupert Grint er blevet far

Det er blot en måned siden, den 31-årige skuespiller afslørede, at han og kæresten ventede barn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rupert.jpg
 Foto: MEGA

Knap er de lykkelige omstændigheder for "Harry Potter"-skuespiller Rupert Grint og hans kæreste gennem 9 år Georgia Groome blevet "old news", før de to nu kan afsløre, at de har budt en lille pige velkommen til verden.

Det bekræfter parret overfor britiske The Mirror.

31-årige Rupert, der er bedst kendt som Ron Weasley i de populære film baseret på J.K. Rowlings magiske univers og Georgia Groome, 28, har været sammen siden 2011.

Groome spillede hovedrollen i ungdomsfilmen, der på dansk fik titlen Hormoner, hængerøve og hårde bananer fra 2008, og sammen kan de nu kalde sig nybagte forældre.

Parrets talsperson skriver i en meddelelse til pressen:

"Rupert Grint og Georgia Groome er glade for at kunne bekræfte, at deres lille datter er kommet til verden."

"Vi håber, I vil kunne respektere deres privatliv i denne helt særlige tid," lyder det desuden fra det utroligt reserverede par.

Det er blot lidt under en måned siden, parret afslørede, at de ventede deres første barn. Her fortalte de intet om, hvornår barnet ville komme til verden, eller om der var tale om en dreng eller en pige.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvad pigen kommer til at hedde.

Løbende har der været rygter om en hemmelig forlovelse - eller sågar vielse, da parret flere gange er blevet set med matchende ringe. Men det er dog rygter, som parret siden har manet i jorden.

Sponsoreret indhold