Kendte28. marts 2020

Playboy-model mangler sexpartner i corona-karantæne

Playboy-modellen Maria Liman er ligesom mange andre i corona-karantæne. Men den stakkels Maria savner selskab
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/playboy_0.jpg
 Foto: Maria Liman / Instagram

Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal bruge tiden og ensomheden til, når man er i karantæne. Det har modellen Maria Liman erfaret.

Men hun har dog løsningen på, hvad hun godt kunne tænke sig at lave. Den information delte hun forleden med sine mere end 600.000 Instagram-følgere. Hun ville nemlig ønske, at hun havde en "seksuel partner", hun kunne bruge tiden med.

Den 26-årige russiske skønhed har brugt de sidste mange dage på et dele sultne billeder af sig selv, og man skal ikke lede længe efter hendes klare budskab:

- Jeg leder efter en sød og seksuel partner, der ikke har fået coronavirus, som jeg i de næste tre måneder kan være isoleret sammen med og have det sjovt med, mens vi er i karantæne, skriver hun til et af sine opslag.

Mere direkte bliver det vel ikke.

Se billeder af Maria Liman:

Artiklen fortsætter under billederne...

Og hvis du nu tænker, at du under ingen omstændigheder har tid til at tage hele vejen til Rusland for Marias skyld, så bare rolig.

Modellen opholder sig nemlig i London, hvor hun flyttede til sidste år.

Ud over at være influencer på Instagram og russisk tv-vært, så er hun også blevet kåret til Playboy Playmate of the Year.

Så sent som for to dage siden skrev hun, at hun stadig ikke har fundet nogen, der kan hjælpe hende, så der er stadig håb, hvis du vil gøre forsøget og sende hende en DM.

Sponsoreret indhold