Kendte26. marts 2020

Ugens horoskop: Rasmus Seebach fylder 40 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver.
Af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rasmus_seebach_2.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 25. marts til og med tirsdag den 31. marts.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Har du fået nye interesser? Så er det et godt tidspunkt at dyrke dem på og udvikle nye teorier eller finde en nemmere tilgang til den viden, som du søger. I den proces er det vigtigt, at du kan dele dine interesser med andre. Men det handler også om at foretage en grundig research.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Jytte Abildstrøm: Fylder 86 år den 25. marts

Joan Ørting: Fylder 51 år den 26. marts

Nina Agdal: Fylder 28 år den 26. marts

FISKENE

19. februar-20. marts

Der er noget, som du er ved at have fuldstændig styr på. Derfor kommer du til at stå som en autoritet, og det forpligter. Det er du indstillet på og går ind i rollen som ekspert. Måske får du tilgang til nogle økonomiske midler, som du ikke kendte til.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du er næppe til at forhandle med, og du har svært ved at skjule din irritation. Du ser tingene meget sort-hvidt. Din vilje er særligt stærk, og du får det, som du vil! Afslut sagerne, for snart er der helt nye opgaver, og så får du ikke tid til at færdiggøre de nuværende sager.

TYREN

21. april-21. maj

Det bliver en dejlig uge. Et ønske bliver opfyldt, og en længere rejse, kan måske være arrangeret og finder sted netop nu! Du har masser af energi og trives godt. I juridiske spørgsmål vil du lykkes med at bevise din ”uskyld”, eller dine krav bliver imødekommet.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Lyt til din intuition, som er stærk i disse dage. Du har ikke så travlt og kan fordybe dig i dine arbejdsopgaver, som kræver, at du bruger din fornemmelse frem for fornuft. Er det længe siden, du har haft kontakt med dine venner, så genoptag forbindelsen først på ugen.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Træd et par skridt tilbage for at se tingene i et andet perspektiv. Det kan give en ahaoplevelse. Er du på udkig efter nye muligheder i forbindelse med livsmål eller arbejde, så er der gode chancer for at finde nogle områder, der endnu ikke er helt udforsket.

LØVEN

23. juli-23. august

Hvis du er på rejse eller på vej af sted, så vil disse dage give dig gode oplevelser, og du kan udforske nye rejsemål. Impulsiviteten er stor, og det kan bringe dig i sjove situationer. Energi har du masser af, så hvis du er af sted, må du udfolde dig fysisk.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Du går langt for at gøre dine nærmeste tilpas. Din evne til at fornemme andre er stærk, så hold eventuelt lidt afstand, så du ikke bliver alt for påvirket af andres dårlige humør. Skal du mægle i en sag, så vær klar og tydelig i dine udmeldinger, så ingen er i tvivl om, hvad du mener.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Noget falder på plads i forbindelse med dit arbejde, og dit helbred synes at være kommet ind i en god gænge. Forhold på familie- og boligfronten kan næsten ikke blive mere fordelagtige, så er det i denne uge, at du skal udvide, renovere eller opdatere din bolig.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Det er svært at diskutere med dig. Du har en mening, som ingen kan ændre på. Du er fuldstændig uimodtagelig over for argumenter. Dine ord har stor vægt i debatter, og derfor kan du måske tage hensyn til, at det ikke er alle, der deler dine synspunkter.

SKYTTEN

23. november-21. december

Du er særligt heldig. Især i det daglige arbejde oplever du, at lykken tilsmiler dig. Måske er dit helbred i bedring, og det giver dig fornyede kræfter. Der kan også være noget helt andet, der er i spil: Kærligheden. Hvis det er tilfældet, kan du se frem til en super romantisk uge!

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Væn dig til en ny situation, før du kan overskue tingene. Find dine ben at stå på, før du handler. Du trives med at udforske nye områder, for du vil gerne tilpasse dig. Men se tiden an, før du udbreder dig om, hvordan du synes, tingene skal være – især på hjemmefronten.

Sponsoreret indhold