Ex on the Beach26. februar 2020

Ny "Ex on the Beach"-babe bryder sammen under interview: Forlod sin søn

Tårerne var umulige at holde tilbage for Camilla Thoby, da snakken faldt på hendes søn, som hun efterlod derhjemme for at deltage i sæson fire af "Ex on the Beach"

Snart kommer danskerne til at kende Camilla Thoby ganske godt, når hun og resten af startcastet i "Ex on the Beach" kommer på skærmen den 1. marts.

Da SE og HØR mødte den solbrune realitydeltager under optagelserne til knaldeprogrammet i Brasilien, udviklede et interview sig dog ganske uventet.

Her faldt snakken på Camillias søn, som hun måtte efterlade i Danmark for at medvirke i det populære realityprogram.

- Det er jo super forfærdeligt... nåede hun at fremstamme, inden stemmen knækkede, og tårerne tog over.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20191124_wen_-_camilla_61.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Camilla er en del af startcastet i den fjerde sæson af "Ex on the Beach" (Foto: Kaspar Wenstrup)

Camillia har meget svært ved at snakke om sønnen, hvis far hun ikke er sammen med den dag i dag. Hun formår dog at sætte et par ord på sin søn.

- Det er også derfor, at jeg helst ikke vil snakke om ham, fordi jeg savner ham jo mega meget, siger Camilla og forklarer yderligere sin frygt ved nu at medvirke i "Ex on the Beach":

- Jeg vil gerne have, at folk ikke dømmer mig for, at jeg er hernede, selv om jeg har en søn derhjemme. Det var vigtigt for mig, da jeg blev gravid, at jeg skulle huske at nyde mit liv, efter jeg havde født.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20200220_dm_ex_on_the_beach_premierefest_020.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

På trods af at hun har født et barn, så har Camilla en flot figur (Foto: Dan Mariegaard)

Hun ved godt, at hun sætter røven i klaskehøjde, når hun medvirker i Kanal 4-hittet og dermed kommer på fornavn med danskerne - og det skræmmer hende en smule.

- Jeg er rigtig bange for, at der er nogen, der dømmer mig. Mere fordi det må være svært for folk, der har børn, hvor de måske stadig er sammen med faren, at sætte sig ind i, hvordan jeg kan gøre det, siger Camilla.

Hun står dog ved sin beslutning om at deltage i "Ex on the Beach", og det er der en særlig grund til.

- Bare fordi man er blevet mor, synes jeg ikke, at man skal være total kedelig. Jeg skal selvfølgelig stadig have lov til at hygge mig.

Sponsoreret indhold