Reality19. februar 2020

Baris er helt glemt: Tessie Skovly har fundet kærligheden

Tessie Skovly har været igennem et hårdt brud med "Robinson"-fyren Baris Bicen. Nu er "Ex on the Beach"-divaen dog kommet videre og har fundet kærligheden på ny
https://imgix.seoghoer.dk/ex_on_the_beach_iii_tsl_20190614_0301_1.jpg
 Foto: Thomas Laursen

De seneste par måneder har været hektiske for Tessie Skovly, efter brød med ekskæresten Baris Bicen. Nu har hun fundet kærligheden igen.

Det afslører "Ex on the Beach"-divaen over for SE og HØR, som fangede hende i en tilstand af lykke over telefonen. Hun ville dog ikke helt kalde hendes nye fyr en kæreste.

- Lad os kalde det en flirt lige nu. Jeg vil ikke kalde det en kæreste endnu, siger Tessie til SE og HØR og forklarer yderligere:

- Han vil gerne, og jeg vil også gerne. Problemet er bare, at jeg ikke vil kalde det kærester endnu pga. folk, og fordi alt det med Baris skete så hurtigt. Så jeg er lidt bange for, at folk snakker dårligt om mig.

Fyren hedder Mohammad og er ligesom Tessie fra Århus, hvor de har mødt hinanden gennem nogle fælles venner.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20191118_dm_robinson_final_2019_043.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Tessie nåede at være kærester med Baris Bicen fra "Robinson Ekspeditionen", inden de gik fra hinanden et par dage inden nytår (Foto: Dan Mariegaard)

Tessie havde ikke regnet med, at hun så kort tid efter bruddet med Baris ville finde sig en ny fyr.

- Det skete bare. Jeg tænkte først ”aldrig i livet”, fordi han slet ikke var mig, men det blev han lynhurtigt, fortæller Tessie og forklarer samtidig, hvad hun faldt for ved Mohammad:

Hans personlighed – 110 procent. Han kan læse mig som en åben bog, og jeg kan ikke skjule noget for ham.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/img_6027.jpg
 Foto: Privat

Tessie er allerede faldet pladask for Mohammad (Foto: Privat)

Vil gøre Baris jaloux?

Tessie har allerede delt sin nye fyr på sin Instagram-profil til sine mere end 80.000 følgere. Det har selvfølgelig skabt en række reaktioner.

- Nogen siger, at jeg kun gør det for at gøre Baris jaloux.

Men er det for at gøre Baris Jaloux?

- Jeg har absolut intet for Baris mere. Det havde jeg for tre til fire uger siden, indtil jeg mødte Mohammad. Det kender vi alle sammen, når man bliver forelsket, så kommer man videre, slår Tessie fast.

Sponsoreret indhold