Krimi17. februar 2020

Efter vild menneskejagt: 17-årig tiltalt for drab på sin mor og 6-årige bror

En omfattende menneskejagt på en 17-årig dreng sluttede lørdag, da politiet i Virginia anholdt ham
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bror_og_mor.jpg
 Foto: Privat/Facebook

Teenageren, Levi Norwood, er tiltalt for at have taget livet af sin 34-årige mor og sin 6-årige bror. Det bekræftede politiet i Fauquier under et pressemøde søndag.

Lørdag aften klokken 16 blev den unge dreng anholdt i nabostaten North Carolina.

Den mistænkte er blevet tiltalt for to gange drab på sin mor, Jennifer Norwood og hans yngre bror, Wyatt Norwood. De blev begge angiveligt skudt og dræbt af skud på overkroppen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/bror.jpg

Wyatt blev bare seks år gammel. (Foto: Privat)

Myndighederne har ikke oplyst, hvor Levi blev anholdt, men blot at han blev taget i politiets varetægt, efter en ansat hos Target ringede til politiet og anmeldte en butikstyv, som senere blev identificeret som Levi Norwood.

Menneskejagten gik fredag aften i gang, efter den mistænktes far, Joshua Norwood, kom hjem fra arbejde, hvor han fandt sin kone og søn dræbt af skudsår.

Ifølge myndighederne skød Levi også sin far med en pistol. Men på trods af sine skader lykkedes det faren at flygte og ringe efter hjælp. Han blev senere indlagt på hospitalet.

Politiet troede først, at den 17-årige havde barrikaderet sig i hjemmet, hvor den frygtelig forbrydelse fandt sted. Men da myndighederne ankom til stedet, var den unge mand allerede væk.

De opdagede senere, at teenageren havde stjålet en rød Toyota Camry fra et andet hjem i Fauquier. Bilen blev senere fundet på parkeringspladsen ved det amerikanske supermarked Target, hvor den unge mand også blev anholdt.

Den 6-årige nu døde dreng gik i første klasse på Mary Walter Elementary School.

På Facebook har pårørende delt en hjerteskærende hyldest til de to aføde.

"Hvil i fred. Himlen har fået to af de mest fantastiske og hjertevarme personer. Vi ses igen", skrev Shaylee Overlock på sin Facebook.

Sponsoreret indhold