Kendte12. december 2019

Familien bryder tavsheden: Afdøde Juice Wrld havde stort misbrug

For første gang siden rapperen Juice Wrld afgik ved døden, har hans familie udtalt sig. Hans efterladte er knuste, men de erkender også, at rapperen havde et stort misbrug
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/juice_wrld.jpeg
 (Foto: MEGA)

Søndag aften faldt rapperen Juice Wrld død om i lufthavnen i Chicago, hvor han netop var landet.

Den 21-årige rapper kollapsede kort efter, at han var landet med privatfly i lufthavnen i Chicago – og tidligere på ugen kom det frem, at han kort forinden havde slugt en større mængde smertestillende piller i et forsøg på at smugle og gemme dem for myndighederne.

Det skriver Daily Mail.

Det er desuden kommet frem, at Juice Wrld indtog den dødelige mængde piller, fordi han havde fået besked om, at politi og efterforskere stod klar, da hans privatfly landede i Midway Airport i Chicago.

Siden rapperens tragiske død har han fået mange hilsner fra fans, som begræder hans død. Men fra familiens side har der været tavshed - indtil nu.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-12-12_kl._14.30.52.png
 Foto: MEGA

Juice Wrld blev blot 21 år (Foto: MEGA)

Juice Wrlds mor, Carmella, har for første gang siden sønnens død udtalt sig om sorgen. Det har hun gjort til TMZ.

- Vi elskede Jarad, og vi kan ikke forstå, at vores tid med ham er slut. Som han ofte talte om i sin musik og til sine fans, så kæmpede Jarad med en afhængighed af receptpligtige piller, siger hun og fortsætter:

- Afhængighed kender ingen grænser, og dens effekt rækker langt ud over den person, som kæmper med det. Jarad var en søn, bror, barnebarn, ven og meget, meget mere for så mange menneske, som mere end noget andet ville se ham bekæmpe denne afhængighed.

Selv om familien aldrig får Juice Wrld tilbage, så håber Carmella og resten af hans efterladte, at rapperens historie vil hjælpe andre med deres misbrug.

- Vi håber, at de samtaler han startede med sin musik, og hans historie vil bidrage til, at andre vinder deres kampe. Det var det, han ville mere end noget andet, siger hun til slut.

Sponsoreret indhold