Annoncer11. november 2019

SPOTDEAL: Gastronomiophold på Knudhule Badehotel

Knudhule Badehotel frister med lækker mad og en smuk natur, hvor der er kig til både Knudsø og Himmelbjerget. Lige nu kan du få et ophold for 2 personer til SPOTpris 1.320 kr. på SPOTdeal.dk (normalpris 2.200 kr.)
Af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/knudhule_badehotel_1.jpg
 (Foto: Knudhule Badehotel)

Knudhule Badehotel går mad og omgivelser op i en højere enhed. I køkkenet sørger køkkenchef Dean Jespersen for en lækker veltillavet menu, mens den smukke natur venter lige udenfor døren.

Det charmerende badehotel ligger nemlig i hjertet af Søhøjlandet. Fra hotellet er der kig til både Knudsø og Himmelbjerget, og badehotellets træfacade pynter flot i de idylliske omgivelser.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/knudhule2.jpeg
 (Foto: Knudhule Badehotel)

Omkring juletid er atmosfæren ekstra hyggelig på Knudhule Badehotel. (Foto: Knudhule Badehotel)

Bestil dit ophold på Knudhule Badehotel til SPOTpris her

Restaurant Gastronomisk Institut

Med dette ophold kan I se frem til en 4-retters middag i Restaurant Gastronomisk Institut, der er badehotellets restaurant. Her serveres enkel, ukompliceret og velsmagende mad. Køkkenet tager udgangspunkt i køkkenchefens tanker om, at maden skal smage af det, den er lavet af og være i sæson.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/knudhule11.jpeg
 (Foto: Knudhule Badehotel)

Med i prisen får du en 4-retters middag, 1/2 flaske hvidvin og morgenkomplet. Det er den perfekte julegave til en person, du holder af. (Foto: Knudhule Badehotel)

Opholdet, som kan købes her, inkluderer:

• 1 overnatning i uspecificeret værelse eller annekshus • ½ fl. hvidvin serveret på værelset • Årstidens friske frugt serveret på værelset • 4-retters middag i Restaurant Gastronomisk Institut • Morgenkomplet • Fri afbenyttelse af Knudhules helt specielle minigolfbane.

SPOTpris: fra 1.320 kr. for 2 personer – Normalpris: 2.200 kr. Besparelse: 40 %

Begrænset antal: Kun 600 stk. til salg!

Køb senest 24. december på SPOTdeal.dk

Sponsoreret indhold