Kendte30. oktober 2019

UGENS HOROSKOP: Kasper Schmeichel fylder 33 år

Er du født i skorpionens tegn, deler du horoskop med kendte ansigter som David Dencik, Paprika Steen og Lise Rønne. Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim dig et indblik i, hvordan din uge bliver.
Af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kasper_schmeichel_tsl.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 30. oktober til og med tirsdag den 5. november.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du sætter pris på at kunne trække dig tilbage efter nogle anstrengende dage, hvor du ikke synes, at du kunne handle frit. Det handler om at finde en ansvarsfordeling, og det er ikke nemt. Din sårbarhed er mærkbar, og det huer dig bestemt ikke.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE

David Dencik: Fylder 45 år den 31. oktober

Lise Rønne: Fylder 41 år den 1. november

Paprika Steen: Fylder 55 år den 3. november

SKYTTEN

23. november-21. december

Tankerne rumler i dit baghoved, men du lader dig ikke mærke med det. Du stiller glad op til sociale arrangementer. Men måske er det en god idé at vende blikket indad og afstemme dit lune. Pludselige ændringer på hverdagsområdet skal du bruge tid på.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Noget kan komme noget på tværs, men du bør ikke tillægge det for meget opmærksomhed. Brug det konstruktivt, så du kan foretage dig andet end planlagt. Du vil helst arbejde på dine projekter, som du gerne vil videreudvikle – og det skal helst være her og nu.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Indstil dig på, at tingene nok ikke bliver helt som planlagt. Heldigvis kan du stadig nå at lave om på dine aftaler og lave nye. Det er jobområdet, der får din fulde opmærksomhed, hvilket du på sin vis er meget tilfreds med – blot du får mulighed for at arbejde alene og i fred og ro.

FISKENE

19. februar-20. marts

Det er klogt at være varsom med at kommentere løs, for du kan vække forargelse eller uro, også selv om det ikke var hensigten. Hvis du har udtalt dig, og det kommer til debat, må du følge dine meninger til dørs. Måske får du et nyt perspektiv på tilværelsen.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du skal lige finde balancen, før du kan lave større fremstød i forbindelse med samarbejde og samvær med andre. Giv dig selv tid til at gå de hændelser igennem, der voldte dig udfordringer. Det er tid til at komme videre, men meget godt lige at finde ud af, hvordan du egentlig selv har det.

TYREN

21. april-21. maj

Et nært samarbejde er i fokus. Få nogle klare aftaler på plads, for du kan ikke længere bidrage. Du skal videre i teksten og kan allerede fredag ane nyt i horisonten. Din makker må indstille sig på at foretage yderligere research alene i den kommende periode.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

En jobopgave skal afsluttes, men det kommer nok ikke til at gå som forventet. Du mangler at få oplysninger, før projektet kan afsluttes. Måske bliver du nødt til at starte forfra. Indstil dig på en længere fordybelsesperiode, og denne gang må du arbejde alene.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Føler du dig bundet i et samarbejde, så vil du nu kunne frigøre dig. Måske har du fået øje på nogle nye muligheder. Under alle omstændigheder så nyder du den nyvundne frihed og kan lade dig opsluge af dine interesser, som måske lige nu går i en spirituel retning?

LØVEN

23. juli-23. august

Aftaler aflyses eller ændres. Sådan kan ugen begynde, og det giver tid og muligheder for at få nogle sager på plads. Derudover er forhold på din arbejdsplads under større forandring, som du lige skal vænne dig til. Måske vil det på sigt give dig en større arbejdsfrihed.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Du skal tage en beslutning om en person, du er tæt på. Det drejer sig nok om, hvorvidt I skal samarbejde fremover. Midt på ugen går det op for dig, at du må arbejde alene med opgaven. At finde informationer kræver næsten en detektivs opdagelsesevner.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Du glæder dig til, at tingene er færdige, for du har ikke følt dig tilpas i omgivelserne og i samarbejdet. Fredag gør du din entré i en anden sammenhæng, og du vil mærke et skift i humør og energi. Pludselig får du visioner, og der er meget, du gerne vil opnå.

Sponsoreret indhold