Krimi10. oktober 2019

Brudgom vågner efter fem uger i koma: Husker intet

En australsk brudgom er vågnet efter at have tilbragt fem uger i koma efter en alvorlig knallertulykke på Bali
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-10-10_kl._09.14.34.png
 (Foto: Privat)

Han var godt i gang med de allersidste forberedelser til sit drømmebryllup. Men blot en uge før den store dag forulykkede australske Ash Hickman på sin knallert på Bali.

Ulykken var så voldsom, at Ash pådrog sig alvorlige kvæstelser og røg i koma. En koma han først er vågnet fra nu – fem uger senere.

Det skriver News.

Ash har dog stadig en lang vej endnu.

Han lider af hukommelsestab og har en hjerneskade, der betyder, at han står overfor et længere genoptræningsforløb på et rehabiliteringscenter.

Ulykken skete 1. september, da den 32-årige mand fra Australien forulykkede på en knallert under en ferie til Bali med sine venner - en uge før brylluppet.

Selv om han bar hjelm, pådrog han sig alligevel en svær hjerneskade. Han brækkede desuden albuen og kravebenet.

Ash blev hasteindlagt på Kuta hospitalet på Bali, hvor han endte i koma. Her gennemgik han en livsvigtig hjerneoperation.

Ash’ forlovede Tam Matthews var i gang med at prøve sin brudekjole en sidste gang, da hun fik den forfærdelige besked om mandens ulykke over telefon.

Hun hastede til Bali, hvor hun sad ved hans side, indtil han var stabiliseret nok til at blive fløjet retur til Australien en uge senere.

Nu er han indlagt på Perth Royal Hospital, og hans forlovede er i gang med at finde ud af, hvordan hun kan flytte til Perth for at være tæt på sin mand under hans langvarige genoptræningsforløb.

Familien, der har oprettet en indsamling på GoFundMe i kølvandet på ulykken, fortæller, at man snart vil genforene Ash med hans elskede hund Chico, som skal hjælpe ham gennem genoptræningen.

Sponsoreret indhold