Ex on the Beach4. oktober 2019

Se videoen: Amanda Mogensen afslører ny kæreste

”Ex on the beach”-deltageren Amanda Mogensen svæver rundt på en lyserød sky for tiden – hun har nemlig fået en ny kæreste

Kærligheden har ikke altid været en dans på roser for Amanda Mogensen.

Da ”Ex on the beach”-deltageren var sammen med Mikkel, var han hende utro. Da de så fandt sammen igen, var hun ham utro.

Men nu lader der til, at der er kommet smil på læben igen hos reality-baben – hun har nemlig fundet en ny og dejlig kæreste.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/ex_on_the_beach_ii_tsl_20190117_1033.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Amanda Mogensen har fundet en ny fyr.

Det fortalte Amanda, da hun fredag eftermiddag ankom til det længe ventede fodboldarrangement for reality-stjerner i Frederiksberg Hallerne:

- Jeg har fundet mig en fyr, der hedder Mathias, sagde Amanda til SE HØR, inden hun afslørede, at de har set hinanden en måneds tid, og at Mathias ikke er kendt fra tv.

På spørgsmålet om de er kærester, svarede Amanda:

- Jeg havde en snak med hans mor, og i den her alder - når man ser hinanden - så er man sammen. Man dater ikke, så ja, jeg er sammen med ham, lød det glad fra Amanda, før hun afslørede, at der altså ikke var mange, der kendte til hendes nye fyr, før hun afslørede ham til fodboldarrangementet fredag eftermiddag.

Se interviewet med Amanda øverst i artiklen, hvor hun også afslører, at hun med egne ord "er blevet slap over det hele" og derfor er begyndt til træning.

Sponsoreret indhold