Kendte3. september 2019

Tidslinje: Ditte Julie og Marck Topgaards op- og nedture

I foråret kom det frem, at ”Bagedyst”-darlingen Ditte Julie og ægtemanden Marck Topgaard skulle skilles efter 11 års samliv og to års ægteskab. SE og HØR giver dig her et lille overblik over parrets op- og nedture

Vi lærte hende at kende, da hun i 2015 gik hele vejen til semifinalen i ”Den store bagedyst”.

Siden har alt dog ikke været sukkersødt for ”Bagedyst”-darlingen Ditte Julie.

I foråret kom det således frem, at Ditte Julie og ægtemanden Marck Topgaard skulle skilles efter 11 års samliv og to års ægteskab. I denne uge kom det så frem, at Marck har valgt at stævne sin tidligere hustru.

- I samråd med min advokat har jeg følt det nødvendigt grundet retslige og juridiske forhold og for at opnå en retfærdig bodeling at stævne hende udelukkende grundet økonomi, fortalte Marck Topgaard til SE og HØR i går.

SE og HØR giver dig her et lille overblik over parrets forhold.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/_00v2331_0.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Ditte Julie og Marck under deres bryllup i september 2017. Foto: Dan Mariegaard

2007: Ditte Julie og Marck Topgaard møder hinanden

Selv om netdating ikke var så populært i 2007, var det faktisk på nettet, at Ditte Julie og Marck Topgaard mødte hinanden. Nærmere bestemt mødte de hinanden på partysiden, DKBN.

På sin blog har Ditte Julie tidligere fortalt, hvordan hun lidt henkastet skrev en besked i den gæstebog, der var tilknyttet Marcks profil på siden, en aften i 2007.

Marck kvitterede ved at skrive tilbage, og de endte med at mødes i byen.

- Marck var MONSTER stiv – så det møde fik vi ikke meget ud af. Men vi fortsætter med at skrive sammen og mødes nogle gange i byen. Marck inviterer mig på grillhygge med hans venner og herfra tager det fart, skrev Ditte Julie om parrets første møde på sin blog.

Herefter spirede forholdet og kærligheden hurtigt, og der gik ikke længe, før Ditte Julie flyttede ind hos Marck på Amager.

Efteråret 2015: Bananasplit kostede hende sejren

Kageglade Ditte Julie blev allemandseje, da hun tilbage i efteråret 2015 medvirkede i DR-successen ”Den store bagedyst”.

Hun imponerede de to strikse dommere med sin kagekunst, men snublede lige inden finalen. Ditte Julie havde store problemer under den hemmelige udfordring i semifinalen – chokoladekuglerne til hendes bananasplit ville simpelthen ikke vriste sig fri af formen.

Og det var altså med til at koste hende en plads i finalen.

Dagen efter finalen blev sendt i ”Den store bagedyst”, løftede Ditte Julie sløret for, hvordan hendes vinderkage skulle have set ud:

- Det er en hyldest til min veninde. En kage som skulle have været træet i skoven, som vi havde skrevet i som barn. Kagen skulle have stået på en gynge, som symbol på, at hende og jeg gynger gennem livet... Smag: rugbrødlagkage med lakrids brændtemandler, med hvid chokolademousse, solbær kompot og solbærmousse, skrev hun til billedet.

December 2015: - Vi skal være forældre!

Selv om hun ikke vandt ”Den store bagedyst”, var der alligevel en sød hemmelighed i ovnen hos Ditte Julie og hendes kæreste, Marck Topgaard.

Parret, der i forvejen havde fået datteren Karla, afslørede nemlig i slutningen af december 2015, at de ventede sig endnu engang.

Ditte Julie delte et foto på sin instagram-profil, der viste datteren Karla med scanningsbilleder af den kommende lillebror. Til billedet skreb Ditte Julie:

- Karlas første møde med sin lillebror.

Til billedet skrev den vordende mor også, at lillebror efter planen ville se dagens lys i juni 2016.

25. juni 2016: forældre til en lille søn

Midt i sommervarmen kunne Ditte Julie og Marck byde velkommen til en velskabt søn.

25. juni 2016 nedkom Ditte Julie således med parrets anden lille guldklump. Efterfølgende delte Ditte Julie et billede af den lille ny, der lå og sov i sin lille plyssede krybbe. Til billedet skrev hun:

- Lørdag morgen kom lillebror til verden. Er en meget stolt mor til nu to velskabte børn.

28. august 2016: Friede under barnedåb

Det skulle egentlig bare være en helt 'almindelig' barnedåb, da Ditte Julie og Marck inviterede familie og venner til sønnens barnedåb i august 2016.

Men Marck ville det anderledes.

Efter barnedåben i kirken faldt Marck nemlig på knæ og overraskede Ditte med et frieri.

- JA for pokker! Tak til alle for at gøre dagen i går helt speciel, skrev en lykkelig Ditte Julie på Facebook.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

9. september 2017: Sagde ”ja” til hinanden

Ditte Julie stod som strålende hvid brud, da hun 9. september 2017 sagde ”ja” til Marck i Tårnby Kirke.

Hendes smukke kjole var en kreation fra den kendte designer Lasse Spangenberg.

Brylluppet var så klassisk, som det overhovedet kunne blive, og den tidligere "Den store bagedyst"-deltager blev ført op ad kirkegulvet af sin far Johnny.

22. april 2019: Ringen røg i skraldespanden

I april 2019 blev det tydeligt, at der var kurrer på tråden.

Marck delte således en video på sin instagram-profil, der fastslog, at kærligheden mellem parret var brast. Videoen viste, hvordan han tog sin vielsesring af og smed den i skraldespanden. Til billedet tilføjede han et knust hjerte og ordene:

- Et langt kapitel er slut, et nyt er startet' samt en stribe hashtags - blandt andet #skuffet, #svigtet og #nytliv

22. april 2019: Ditte Julie bekræfter

Senere samme dag udsendte Ditte Julie en pressemeddelelse, hvor hun bekræftede, at parret skulle skilles.

Også på sin instagram-profil fortalte om hun om bruddet:

- Marck og jeg skal skilles. Det har absolut ikke været nogen nem beslutning. Tiden lige nu er rigtig svær for os alle, ikke mindst vores to vidunderlige børn'.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ditte_julie_jensen.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Ditte Julie. Foto: Aller Media

17. august 2019: Talte ud om skilsmissen

Ditte Julie ønskede længe ikke at udtale sig om skilsmissen, men i slutningen af august åbnede hun for alvor op.

Det skete i et længere indlæg på sin blog.

Indlægget havde hun givet overskriften ”Filmen skulle knække på et tidspunkt”, og her fortalte bagedronningen, at hun var klar til at fortælle lidt om skilsmissen – blandt andet for at få nuanceret billedet af hende:

- I flere måneder har jeg måske i virkeligheden været alt det jeg ikke står for. Jeg har vist et delvist glansbillede af mit liv. Fremhævet alt det gode og ikke kunnet vise den anden side af min hverdag. Både fordi jeg har ikke haft lyst til at dele ud af min skilsmisse, og det kommer jeg fortsat heller ikke til.

- I virkeligheden er det endt med, at jeg har virket overfladisk og måske en smule uægte, fordi jeg er gået hen og blevet mere privat hvilket ikke har været min hensigt. Langt fra!, fortalte Ditte Julie blandt andet.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/_00v2434.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Mens alt stadig var fryd og gammen. Foto: Dan Mariegaard

2. september 2019: Stævnet af sin eksmand

I begyndelsen af september 2019 blev der så føjet endnu et kapitel til parrets skilsmisse. Her kunne SE og HØR afsløre, at Marck havde stævnet Ditte Julie:

- I samråd med min advokat har jeg følt det nødvendigt grundet retslige og juridiske forhold og for at opnå en retfærdig bodeling at stævne hende udelukkende grundet økonomi, sagde Marck Topgaard til SE og HØR.

Ifølge SE og HØR skal Marck Topgaards utilfredshed findes i omstændigheden, at Ditte Julie ikke vil oplyse visse økonomiske oplysninger om hendes virksomhed.

- Jeg synes bare, ret skal være ret og fair skal være fair, sagde eksmanden videre.

Sponsoreret indhold