Annoncer28. august 2019

SPOTDEAL: Ophold på Slukefter Kro

Har du ikke besøgt Slukefter Kro i Sønderjylland, bør du unde dig selv fornøjelsen. Det er ikke tilfældigt, at gæsterne vender tilbage. Kroens charmerende rammer, gode service og lækre gastronomi kan nydes igen og igen. Lige nu kan du spare 56 % på dit ophold via SPOTdeal.dk.
Af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/slukefter_kro_0.jpg
 (Foto: Slukefter Kro)

Et ophold på Slukefter Kro er en perfekt ramme for udflugter i det historiske og naturskønne område. Omkring kroen er der skove, søer og et rigt fugle- og dyreliv. Vadehavet er under en time væk i bil – ligesom Danmarks ældste by Ribe, med en lang, fantastisk og dramatisk historie. Turen over grænsen til Tyskland kan byde på kultur, som det fantastiske Nolde Museum i Seebüll, eller shopping i Flensborgs spændende butikker og den lokkende grænsehandel.

Med en SPOTdeal betaler du kun 1.298 kr. for 2 personer (normalpris 2.996 kr.) – klik og bestil hér

Slukefter Kros historie går flere hundrede år tilbage. For få år siden gennemgik krobygningen en større renovering, hvor man på flotteste vis har bevaret bygningens historiske detaljer. Køkkenet serverer en 8 retters gastronomimiddag med en tilpasset vin- eller mostmenu. Du kan forvente lækker mad, veltillavet med gode råvarer, og et kokkehåndværk i top.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/slukefter_kro_2.jpg
 (Foto: Slukefter Kro)

Forkæl dig selv med et ophold i det dejligste Danmark. (Foto: Slukefter Kro)

opholdet, som du kan købe på spotdeal.dk, inkluderer:

• 1 overnatning i Kroværelse • Kaffe og kage (kl. 15.30-16.30) • 8-retters gastronomimiddag • Vin- eller mostmenu tilpasset middagen • Stor morgenbuffet med gratis bitter.

SPOTpris fra 1.298 kr.* for 2 personer (normalpris 2.996 kr.)Du sparer 56 %

*Miljøtillæg skal betales

Sponsoreret indhold