Kendte9. juli 2019

Victoria Beckham åbner op: Derfor sagde jeg nej til mere Spice Girls

Victoria Beckham fortæller nu, hvorfor hun takkede nej til en reunion-turné med de resterende medlemmer af Spice Girls
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega322608_001.jpg
 Foto: MEGA

Det krævede, ifølge Victoria Beckham, mod at afslå tilbuddet om at blive genforenet med Spice Girls.

Den 45-årige designer, der for alvor fik sit navn slået fast som én af medlemmerne i den populære pigegruppe, fik mulighed for at være med på bandets hypede reunion-turné.

Men Victoria Beckham afslog den invitation for i stedet at fokusere på sin familie og sin mode-business. Det fortæller hun til et tyske Vogue.

Artiklen fortsætter under billedet

"Det krævede en masse mod ikke at tage på tourné med Spice Girls igen, men at være den, der sagde: "I ved, jeg gør det ikke, fordi tingene føles anderledes end tidligere". Jeg ville hellere koncentrere mig om min familie og mit firma, fortæller hun ifølge Metro til Vogue.

Og det lader til, at Victoria Beckham hviler ret meget i sin beslutning om ikke at være med på Spice Girl reunion-turnéen.

- Jeg er 45 nu og meget glad for at være den kvinde, jeg er. Jeg forsøger ikke at ændre det. Jeg vil gerne være den bedste version af mig selv. Før jeg fyldte 40, var jeg ikke så selvsikker. Jeg har lært at lytte til min mavefornemmelse, siger hun.

Artiklen fortsætter under billedet

Victorias tidligere bandmedlem, Mel B, har for nyligt indrømmet, at hun var skuffet over Victorias beslutning om ikke at tage med på turnéen.

- Jeg forventede, at hun i det mindste kom og sagde hej. Ikke på scenen, men bare som publikum for at vise sin støtte. Jeg er sikker på, at hun har sine grunde til ikke at gøre det. Jeg har allerede sagt, at jeg er ked af det - og det er jeg stadig lidt. Det er, hvad det er, og vi piger støtter hinanden uanset hvad, men ja - det er skuffende. Bryllup, Spice Girls-show..., har hun sagt ifølge Metro.

På trods af, at Victoria udeblev, så er bandmedlemmerne stadig venner.

- Vi er alle voksne, vi er nødt til at komme respektfuldt videre. Men det er en lille smule skuffende, lad os bare sige det sådan", har Mel B sagt ifølge mediet.

Sponsoreret indhold