Geggo misbrugt i falsk reklame

"Familien fra Bryggen"-stjernen florerer lige nu i en falsk reklame på internettet
https://imgix.seoghoer.dk/geggo.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Det er langt fra første gang, at en kendt dansker må se sit ansigt misbrugt i forbindelse med falsk markedføring på internettet, og nu kan endnu et navn føjes til den liste.

"Familien fra Bryggen"-stjernen Stephanie "Geggo" blev nemlig i weekenden gjort opmærksom på, at hendes ansigt og navn florerer i forbindelse med en falsk annonce på Facebook.

Annoncen beskriver, hvordan Geggo angiveligt er blevet fyret fra "Familien fra Bryggen" og derfor er startet på en frisk med nogle cremer.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/geggo_og_cengiz_2.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Geggo og Cengiz er netop hjemvendt fra deres bryllupsrejse, der gik til Miami i USA (foto: Thomas Laursen)

Men det er løgn, understreger hun på sin Facebook.

"Ser du en artikel, hvor jeg græder (umådelig dårligt redigeret), og der står, at jeg er fyret fra "Familien fra Bryggen", hvorefter artiklen slår over i noget med nogle åndssvage cremer, så skal du ikke tro på det, men bare anmelde, anmelde, anmelde", skriver hun.

Geggo har været nødsaget til at slette et tidligere opslag på sin Facebook-profil, hvor hun havde gjort opmærksom på den side, som misbrugte hende i den falske reklame, fordi folk og fans ikke læste hele teksten og dermed misforstod, hvad Geggo i virkeligheden skrev.

Det betød, at flere af hendes følgere havde liket siden med den falske reklame - og endda skrev, at de havde købt produkterne.

"Jeg har slettet opslaget med den falske side, der bruger mig som reklame for deres crap - jeg kunne se, at flere skrev, at de havde købt produkterne på siden, og de steg i likes på deres side. Heldigvis forstod de fleste godt, at siden er scam - men nogle læser ikke min tekst om, at de skal anmelde, fordi artiklen fylder mere i deres feed på Facebook. Det er ikke deres skyld, det er bare en ærgerlig misforståelse", skriver "Bryggen"-stjernen.

Og dermed bør der ikke længere herske tvivl om, at Geggo altså IKKE har er blevet fyret fra "Familien fra Bryggen" - og slet ikke for at skifte det ud med en karriere inden for cremer.

langt fra den eneste

Tidligere er "Vild med dansk"-værtinden Sarah Grünewald også blevet misbrugt i falsk reklame - og også for at gå all in på creme. Men ligesom med tilfældet, hvor Geggos ansigt bruges, er reklamen fup.

Også Mascha Vang har tidligere været ude og tage skarp afstand fra falske reklamer for både slankeprodukter og bitcoins, som hun absolut ikke havde noget med at gøre.

TV-vært Cecilie Frøkjær, skuespillerinden Lena Maria Christensen og Dennis Knudsen er også blandt de kendte, som har været udsat for, at deres ansigt og navn er blevet brugt i forbinelse med falsk markedføring for produkter.

Det kan du læse mere om ved at klikke herunder:

Sponsoreret indhold