Krimi7. maj 2019

Charlotte blev brutalt dræbt: Her er morderens stemme

Nordsjællands politi beder nu offentligheden om hjælp til at genkende stemmen på den mand, der overfaldt en 58-årig kvinde i sit hjem i Tidsvildeleje.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190902-163623-l-1920x1280we.jpg
 Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Overfaldet var så voldsomt, at Charlotte Asperud senere afgik ved døden.

Nu offentliggør politiet en lydfil, hvor man kan høre gerningsmandensstemme i håbet om at finde frem til den mand, der brutalt overfaldt Charlotte Asperød.

Du kan høre lydfilen HER.

- Læg dig ned. Læg dig ned. Læg dig ned, råber gerningsmanden adskillige gange til den 58-årige kvinde.

Charlotte Asperud lå formentlig og sov, da indbruddet skete. Det dødelige overfald skete natten til tirsdag 30. april omkring klokken 02.45 i hendes hjem på Aspevej i Tidsvildeleje.

Den ukendte gerningsmand brød ind i hendes hjem gennem et vindue og overfaldt den 58-årige kvinde.

Hun var uddannet læge og arbejdede som bagvagt på akutmodtagelse på Hillerød Hospital.

Hun havde derudover også vagter i sundhedshuset i Helsingør og på akutmodtagelsen på Frederikssund Hospital.

I håbet om at opklare den brutale drabssag offentliggør politiet nu både den dræbte kvindes identitet, men altså også lydfilen, hvor man kan høre den aggresive gerningsmands stemme.

- Vi vil meget gerne høre fra borgere, som har set eller kender Charlotte Asperud fra andre sammenhænge. Det kan være borgere, som har set Charlotte Asperud enten alene eller i selskab med andre, både i lokalområdet og andre steder, siger efterforskningsleder Henrik Gunst, politikommissær i Nordsjællands Politi og fortsætter:

- Vi håber også, at der er nogen, som kan genkende gerningsmandens stemme og vil kontakte os med oplysninger om, hvem det kan være.

En anlyse af mandens stemme viser ifølge politiet, at det er en voksen mand, som taler med en dialekt, der er kendt fra Københavnsområdet og Nordsjælland.

I tiden op til drabet blev den 58-årige læge set med et skaldet mand med briller. Manden vil Nordsjællands Politi gerne i kontakt med.

Politiet undersøger fortsat flere forskellige motiver til overfaldet. De vil gerne høre fra borgere i området, som har set eller hørt noget mistænkeligt.

Du kan høre lydfilen her.

Sponsoreret indhold