Paradise Hotel25. april 2019

Cecilie efter exit: Taler ud om varulv-kostumet

Cecilie forlod hotellet i varulv-kostumet, der har givet anledning til en del sjov på de sociale medier. Nu fortæller hun, hvordan hun selv havde det med kostumet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-04-24_kl._14.28.10.png
 Foto: TV3

Aftenens afsnit af "Paradise Hotel" bød på et trist farvel til varulven Cecilie. Hun blev sendt ud ved en uddrivelsesceremoni, hvor de andre deltagere valgte, at Mike skulle blive, mens Cecilie skulle hjem.

Dét gav anledning til en del tårer. Og dét gjorde noget andet også: Varulv-kostumet, som Cecilie blev tvunget til at tage på. Nu fortæller hun, hvordan hun selv havde det med kostumet.

- Jeg hadede mit liv. Jeg ville ikke have det på, og man kan jo også se, at jeg græder rigtig meget. Både, fordi jeg havde sat mig selv i fare, men sguda også, fordi det lortekostume kommer ind, og jeg skal ligne noget, der er løgn. Jeg lignede jo ikke engang en varulv. Jeg lignede en hårbold, forklarer Cecilie.

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-04-24_kl._14.09.01.png

Cecilie var særligt utilfreds med pelshuen (Foto: TV3)

Særligt pelshatten gav for alvor anledning til problemer, og Cecilie tog den da også op med produktionen.

- Hvis bare jeg kunne nøjes med blusen og handskerne, ville der ikke være et problem. Men den hue, ikke? Nej, hvor ville jeg bare ikke have det på! Jeg tænkte "fuck mit liv", og jeg havde også mine diskussioner med produktionen om det. Jeg ville bare ikke have den skide hue på, for jeg lignede noget, der var løgn, siger hun.

Årsagen til, at Cecilie ikke har huen på til uddrivelsesceremonien er dog ikke, at hun kategorisk har nægtet.

- Jeg havde den på til at starte med, men de sagde, at man ikke kunne se mit ansigt ordentligt, så det nok var smartest, at jeg tog den af. Og jeg var bare så glad for, at jeg ikke skulle have den klamme hue på. Jeg følte mig som den største klovn, ever! Jeg følte mig så usexet, siger hun.

Tom følelse indeni

På trods af, at kostumet har givet anledning til en del ståhej, så var Cecilie også berørt at sit exit.

- Jeg har en tomhed følelse indeni. Jeg havde ikke regnet med, at det var mig, der skulle forlade hotellet. Det var en drøm, jeg altid har haft, og at den pludselig skulle slukkes, det gjorde rigtig, rigtig ondt. Jeg forstod ikke, at det var mig, men jeg forstod også godt, at pigerne ikke ville i fare igen til parceremonien, siger hun.

Og hun føler sig særligt skuffet over tre af de andre deltagere.

- Det er svært at sige, hvem jeg er mest skuffet over, men jeg må ærligt sige, at det er Teitur, Jonas og Camilla, jeg var rigtigt skuffede over, og som gjorde rigtig ondt. For jeg var kommet tæt ind på dem, siger hun.

Cecilie røg direkte ud efter ceremonien, og fik derfor ikke mulighed for at sige pænt farvel til de andre på hotellet.

- Det gjorde mest ondt, at jeg ikke fik lov til at sige pænt farvel til de andre, siger hun.

"Paradise Hotel" er tilbage i morgen klokken 22.00 på TV3.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sponsoreret indhold