Kendte7. april 2019

Mick Jaggers bror: - han kunne være død

Mick Jagger er heldigvis i bedring efter en nyligt overstået operation i hjertet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-04-07_kl._16.19.24.png
 Foto: MEGA

Ifølge Mick Jaggers yngre bror, 71-årige Chris, kunne 75-årige Mick Jagger, forsanger i Rolling Stones, være død, hvis ikke hans hjerteproblemer var blevet opdaget i tide som følge af et rutinetjek. Det fortæller han til The Sun.

Mick Jagger er blevet opereret i hjertet på et hospital i New York, og er nu i bedring. Det var en rutinemæssig scanning, der, ifølge Jaggers bror, endte med at redde hans liv. Her blev det nemlig opdaget, at der var problemer med Jaggers hjerteklap.

Det var samme hjerteproblem, der var skyld i "The Clash"-stjernen Joe Strummers døde, da han var blot 50 år.

- Mick har det OK. Jeg talte med ham. Han har det godt. Det viste sig bare på en scanning, så det kan ske for enhver, du ved. Det skete for Joe, har Chris sagt til Sunday People.

Chris håber, at hjerteproblemerne måske kan overbevise Mick Jagger om, at han skal tage den lidt med ro, for tour-livet er måske ikke det allerbedste, når man har hjerteproblemer.

Mick jagger: jeg har det bedre

Mick Jagger har også selv meldt ud til de fans, der har udtrykt bekymring omkring hans tilstand. Det sker på Twitter.

"Tak til jer alle for jeres støttende beskeder. Jeg har det meget bedre og er i bedring - og også en stor tak til alle på hispitalet, som har gjort et super job", skriver Jagger.

Lige pt. holder sygeplejeskerne et vågent øje med Jagger i tilfælde af, at det opstår tegn på komplikationer.

Mick Jagger, der stadig er meget aktiv i bandet Rolling Stones, har intet mindre end otte børn. Jagger har angiveligt været sammen med over 4.000 kvinder, men skulle pt. være blevet tæmmet af 31-årige Melanie Hamrick.

Sponsoreret indhold