Paradise Hotel5. april 2019

Rikke Gøransson er rejst: Nu starter optagelserne til en ny sæson af "Paradise Hotel"

Rikke Gøransson har sat kursen mod Mexico, hvor optagelserne til en ny sæson af "Paradise Hotel" meget snart starter

Vi er knap nok startet på nye sæson af "Paradise Hotel", som blot går ind i uge tre i den kommende uge, før optagelserne til endnu en ny omgang er startet.

Det betyder dog ikke, at at værtinden Rikke Gøransson kan holde fri og se sig selv holde styr på de nye paradisoer på skærmen. Hun er nemlig atter rejst afsted mod varmere himmelstrøg for at optage endnu en sæson af "Paradise Hotel".

Da SE og HØR mødte hende til premieren på denne sæson af "Paradise Hotel", åbnede den smukke værtinde op for, hvad der venter hende nu.

- Jeg rejser den 5. til LA, og så går vi simpelthen igang med at lave en ny sæson til jer,

- Jeg tror det. Og ellers har det været noget overlap mellem sæson to og tre eller fire. Men jo. Det er dejligt! Det er dejligt at få lov at lave mere af det, man elsker.

Rikke havde sin "kærestemand", som hun kalder Tommy-Lee Winkworth med til premieren, og her kom det frem, at han naturligvis kigger forbi Mexico, når Rikke er afsted.

- Jo, jeg kommer. Jeg kommer i tre uger. Det er dejligt, sagde Tommy glad, mens Rikke supplerede:

- Nu har jeg set Tommy arbejde. Nu skal han se mig arbejde.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rikke_goeransson_og_tommy-lee_winkworth.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Tommy og rikke mødte hinanden til modeugen i København.

De mødtes gennem designeren Søren Le Schmidt, som er en fælles ven. Rikke går i hans kjoler, mens Tommy har lavet noget modelarbejde for ham.

- Det var love at first sight, grinede Tommy på den røde løber til "Paradise"-premieren.

Det er endnu uvist, hvornår TV3 sender den sæson, Rikke er rejst ned for at optage nu. Et godt gæt er, at der nok går en rum tid. Den nuværende sæson fortsætter nemlig helt ind i sommermånederne.

Sponsoreret indhold