Nyheder24. januar 2019

Ekskæreste sender rørende besked til forsvundne Sala: - Én ting fortryder jeg allermest

Emiliano Sala har været forsvundet siden mandag. Hans ekskæreste har skrevet et rørende brev til den forsvundne fodboldspiller
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fodbold_2.jpg
 (Foto: MEGA)

Berenice Schkair, der er Emilianos Salas ekskæreste, er dybt røt over hans forsvinden.

Fodboldlegenden forsvandt mandag aften, da han var på vej fra Nantes i Frankrig til Cardiff i Scotland på et lille privatfly. Politiet frygter, at flyet er styrtet ned over Den engelske kanal.

Ekskæresten, som også er en fransk model, har siden fodboldstjernens forsvinden spyttet en række af følelelsesladede beskeder ud på de sociale medier, så hele verden kan dele hendes sorg.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/emiliano_sala_instagram.jpg
 (Foto: Privat)

Salas ekskæreste har sendt mange rørende beskeder ud på de sociale medier, efter fodboldspillerens forsvinden (Foto: privat/instagram)

Flere af beskederne er senere blevet slettet, mens andre stadig er på hendes profil og vidner om hendes savn.

- Jeg er bange, vred og magtesløs - ude af stand til at gøre noget. Jeg føler mig ubrugelig. Jeg er midt i et maridt. Jeg kan ikke lade være med at tænke på dig.

Det lette fly forsvandt fra radaren og siden har myndighederne ledt efter både piloten og Sala. I en af beskederne har ekskæresten også beskyldt 'fodboldmafiaen' for at stå bag den tragiske ulykke - den er senere blevet slettet.

- Jeg ønsker at vågne op fra alt det her og finde ud af, at det ikke er sandt. Vær venlig at undersøge det, for jeg kan ikke tro, at det er en ulykke.

Anderledes hjertegribende lyder hendes ord i en anden besked, som er skrevet direkte til den nylige Cardiff-spiller.

- Dét jeg fortryder allermest, er, at jeg aldrig fik fortalt dig, hvordan jeg virkelig føler i hjertet. Jeg har ikke vidst, hvordan jeg skulle udtrykke mig, og det vil jeg huske fremover. Alle, der kender mig, ved, at mine øjne skinner, når jeg taler med dig. Jeg var heldig at møde dig.

Både på Twitter og Instagram holder hun myndighederne i ørene, hvor hun flere gange er kommet med skarpe omfordringer, om at de skal fortsætte med at lede.

Onsdag eftermiddag meldte myndighederne ud, at de ikk ekængere så eftersøgningen som en redningsaktion, men en bjærgningsaktion - det tyder derfor på, at de har opgivet håbet, om at finde de to på flyet i live.

Torsdag morgen fortsatte politiet eftersøgningen.

28-årige Sala har været i Nantes siden 2016, her har han haft en række succesfulde år inden weekendens vilde rekordsalg til Cardiff.

Sponsoreret indhold