Hollywood7. januar 2019

Video: Kaldte Chrissy Metz sin kollega for "bitch" på direkte TV?

Sendte skuespiller Chrissy Metz en regulær sviner i retning mod sin skuespil-kollega Alison Brie under Golden Globe-prisuddelingen, der blev afholdt natten til mandag i Los Angeles? Se denne video og bedøm selv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/golden_globe_slmdsaef.jpg
 (Foto: Twitter)

De allerstørste stjerner fra film- og TV-branchen var natten til mandag samlet i Los Angeles for at hylde hinanden ved det storstilede Golden Globe-show.

Det var dog ikke kun kjolerne og talerne, der løb med al opmærksomheden. Den amerikanske skuespillerinde Chrissy Metz gjorde sig også bemærket, men det var nok en opmærksomhed, hun gerne ville have været foruden.

Flere medier mener nemlig, at den 38-årige sanger sendte en regulær sviner i retning mod sin skuespil-kollega Alison Brie under Golden Globe-prisuddelingen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-01-07_kl._10.48.09.png
 Foto: YouTube / HBO

38-årige Chrissy Metz har gjort sig uheldig bemærket under Golden Globe. Foto: MEGA

Chrissy Metz befandt sig på den røde løber, da hun under et Facebook Live-interview blev bedt om at introducere Alison Brie, der var nomineret for sin præstation i anden sæson af ”Glow”.

Mens kameraet panorerede over på Alison Brie, troede Chrissy Metz tilsyneladende, at hendes mikrofon var blevet slukket. I hvert fald mener flere, at hun efterfølgende lod en hånlig bemærkning falde:

- She’s such a bitch (hun er sådan en møgsæk, red.).

Du kan se og høre videoen herunder og selv bedømme.

Chrissy Metz har selv kommenteret historien, som hun kalder slet og ret usand.

På sin Twitter-profil siger hun, at hun aldrig kunne finde på at bruge sådanne ord, og at hun oveni købet beundrer Alison Brie.

Sponsoreret indhold