Reality28. august 2018

"Ex on the Beach"-Claes: Jeg er aldrig blevet friendzonet før

Claes Lanng blev her til aften friendzonet af Emma, da han havde inviteret hende på date
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/claes3.png
 Foto: Kanal 4

I aftenens afsnit af "Ex on the Beach" valgte Claes, at han ville tage Emma med på date.

Han blev da noget overrasket, da hun valgte at friendzone ham for hårdt.

- Jeg føler bare, at os to har lidt mere det der søskendeforhold, siger Emma til Claes, og med et var han endt i hendes friendzone.

- Det er fandeme nederen at få at vide, konkluderer Claes.

Claes havde dog ikke forventet, at der skulle ske noget seriøst mellem ham og Emma.

- Det var ikke fordi, at jeg havde forventninger til noget som sådan. Jeg tog hende med, fordi hun var den flotteste og den sjoveste. Ville ikke prøve at ødelægge noget, fordi hun jo var sammen med Kevin, fortæller Claes i dag til SE og HØR.

Selvom han altså ikke havde forventet, at der skulle ske noget på daten, så blev han alligevel overrasket, da Emma sagde, som hun gjorde.

- Det var ikke fordi, jeg havde forventet, at hun ville putte mig i sådan en ekstra friendzonebubble. Det var jo ikke lige noget, jeg havde regnet med at høre på den date, siger han.

For Claes, der har været sammen med mere end 400 piger, var det en ny oplevelse, at ende med at blive friendzonet.

- Jeg tror faktisk aldrig, at jeg er blevet friendzonet før. Det er sikkert derfor, at jeg laver det ansigtsudtryk. Min reaktion kom nok ud af, at det ikke var noget, jeg havde prøvet før.

Men hvordan er forholdet til Emma så i dag?

- Det er godt. Det er ikke fordi vi snakker sammen hele tiden, men vi har det ikke negativt eller akavet med hinanden, fortæller Claes til SE og HØR.

Man kan godt glemme folk

De andre deltagere i "Ex on the Beach" gjorde store øjne, da Claes i et af de første programmer fortalte, at han havde haft sex med mere end 400 piger.

Til SE og HØR fortalte han efterfølgende, at han kan have svært ved at huske de mange piger, han har været sammen med.

- Det bliver lidt tricky en gang imellem. Man kan godt glemme folk, man har været sammen med, fortalte Claes, der ofte oplever problemer, når han swiper til højre på Tinder.

- Jeg har matchet med flere på Tinder, hvor det åbenbart er nogle, jeg har været sammen med før. Det er måske ikke lige nogen, jeg kan huske, så de har bare fået charmøren helt fra start af igen, indtil de skriver: "Kan du overhovedet huske", fortalte Claes til SE og HØR i forbindelse med premieren på "Ex on the Beach".

Hør Claes fortælle mere om hans mange erobringer herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold