Hollywood20. august 2018

- Nej. Bare...nej! Alec Baldwin kommenterer datters frække foto

Ireland Baldwins far er ikke altid begejstret for hendes opslag på Instagram
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ireland-baldwin-20082018.jpg
 Foto: All Over Press
Hvordan ville du reagere, hvis din 22-årige datter poserede, som Ireland Baldwin poserer offentligt på fotoet neden for.
Ireland, der er kusine til Justin Biebers kommende hustru Hailey Baldwin, er model og en meget aktiv modstander af bodyshaming, og hun gør, hvad der passer hende og er temmelig ligeglad med, hvad andre mener.
Hun er datter af skuespillerne Alec Baldwin og Kim Basinger. Men selv den mest loyale og støttende far kan opleve ubehag ved at se sin datter posere udfordrende på billeder, eller hvis hun på anden måde udstiller sig selv.
Og 60-årige Alec Baldwin fik nok, da han så sin datter sidde overskrævs på en motorcykel blot iført cowboystøvler og en lille sort bikini på et billede hun delte med sine mere end 400.000 følgere. - Nej. Bare...nej, skrev han i kommentarfeltet, som en tydelig indikation på, at hans synes, at Ireland er gået over stregen, selv om han ikke kan være uvidende om, at hun lægger lidt af hvert op på Instagram. 25.000 har liket billedet, og mere end 1.000 har kommenteret det vovede foto, og flere af kommentarerne er netop af den slags, man som far ikke ønsker, at ens datter bliver udsat for. - Jeg vil gerne ride dig, skriver en. - Jeg vil gerne kravle op bag dig og snuse til dit numsehul og slikke det, skriver en anden.
Men Ireland er stolt af sin krop og har tidligere kommet med en bandbulle mod bodyshamere på sin Instagramprofil. - Det er sådan jeg ser ud - accepter det eller smut herfra. - Jeg vil ikke lade mig 'bodyshame' fordi jeg er bleg og ikke er tynd som en tændstik. - Jeg vil ikke bruge timer på at photoshoppe mig til at være noget andet, end den jeg er. - Og jeg har ikke tænkt mig at punke mig selv, fordi jeg ikke ser ud som en anden person. - Og jeg vil ikke finde mig i, at folk siger, at jeg er mindre værd som menneske på grund af mine tatoveringer, skrev den 22-årige kvinde på Instagram for lidt over et år siden. At Ireland og Alec har et forhold, hvor han tør kommentere hendes opslag på Instagram, selv om hun er voksen, er bemærkelsesværdigt, da forholdet mellem de to har været nærmest ikke eksisterende og stadig er anstrengt. Det skyldes blandet en uoverlagt kommentar fra Alec Baldwin til Ireland i en telefonsamtale tilbage i 2007, da Ireland var 11 år.
Forinden var gået en skilsmisse fra Kim Basinger, der varede i to år frem til 2002, og i flere år efter skilsmissen kæmpede Alec Baldwin med egne ord for at få et ordentligt forhold til datteren, som kom til at bo hos Kim Basinger. Ifølge Baldwin gjorde Basinger alt, hvad hun kunne for at forhindre, at far og datter fik en ordentlig relation. Blandt andet skulle det gå via Kim Basinger, hvis de skulle tale sammen, og en skæbnesvanger dag i 2007, hvor endnu en af de arrangerede telefonsamtaler gik galt. Alec Baldwin ringede op og håbede at få datteren i røret, men fik i stedet endnu en gang fat i telefonsvareren og så rødt - Dit onde, tankeløse lille svin, sagde han i beskeden til datteren, som siden blev offentliggjort. - Det er et sår, der aldrig heles, fordi andre, fremmede mennesker bruger det mod hende, og mine ord fra dengang har mere eller mindre sat en stopper for vores relation, sagde Alec Baldwin i et talkshow i 2017. Han har også udtalt, at han en overgang var selvmordstruet, fordi han sårede sin datter så voldsomt. I dag er han gift med Hilaria Baldwin, med hvem han har fire børn. GALLERI - Billeder af Ireland Baldwin:

Ireland Baldwin, Hawaii 17/11-2016

Sponsoreret indhold