Hollywood25. maj 2018

Bryan Adams bøn: Hjælp med at redde min danske veninde

Bryan Adams bønfalder alle om at hjælpe hans veninde Maia, der lige nu kæmper en hård – og nærmest umulig – kamp mod brystkræft. Håbet er, at den unge kvinde kan få behandling i udlandet, efter at det danske sygehussystem ikke længere kan hjælpe hende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bryan_adams.jpg
 (Foto: All Over Press)

Den canadiske hitmager Bryan Adams bønfalder alle, han kender, om at hjælpe hans danske veninde Maia.

Den unge danske kvinde har de seneste tre et halvt år kæmpet en hård og nærmest umulig kamp mod en aggressiv brystkræft, men trods talrige operationer og kemobehandlinger har kræften bidt sig fast.

Nu håber hun på, at hun kan få behandling i udlandet, for det danske sygehussystem kan ikke længere hjælpe hende.

Derfor har hendes kusine Cecilie Thomsen – der er ekskæreste til Bryan Adams – startet en GoFundMe-indsamling, hvor pengene netop skal gå til behandlinger i udlandet.

- Please giv lidt til min veninde Maia. Alle donationer bliver modtaget med kyshånd. Tak, skriver den 58-årige hitsanger Bryan Adams på Facebook.

Her linker han til GoFundMe-siden, hvor man kan læse om den hårde kamp, som danske Maia har kæmpet, siden hun blev diagnosticeret med en brystkræft, der er så aggressiv, at kemo- og strålebehandling ikke kan slå sygdommen ned.

De seneste år har den unge kvinde gennemgået tre større operationer, hvor hun har fået fjernet 17 lymfekirtler og halvdelen af sin egen lunge. Desuden har hun gennemgået seks hårde kemokure – men intet har haft nogen mærkbar effekt på kræften, der stadig spreder sig i hendes krop.

Maia har dog ikke opgivet håbet, og hun har nu fundet behandlingsmuligheder i udlandet, der forhåbentlig kan fjerne kræften. Men hendes danske forsikring vil ikke dække udgifterne – og det er derfor, at hendes familie og venner nu har startet indsamlingen i håb om, at gavmilde sjæle vil være med til at indsamle de omkring 690.000 kroner, som turen og behandlingen vil koste i alt.

Du kan læse mere om Maia her, hvor du også kan donere penge.

https://imgix.seoghoer.dk/bryan_adams_og_cecilie_thomsen.jpg

Bryan Adams og danske Cecilie Thomasen fotograferet i 1997. Foto: All Over Press

Bryan Adams var kæreste med danske Cecilie Thomsen i 12 år, og det var altså herigennem, at han også lærte Cecilie Thomsens kusine Maia, der nu kæmper mod kræft, at kende.

Bryan Adams, der er næsten 14 år ældre end Cecilie Thomsen, mødte den danske model på Roskilde Festivalen i 1990, og de dannede altså par frem til 2002.

Sponsoreret indhold