Hollywood22. januar 2018

Stem: Hvilken Heath Ledger-film var den bedste?

I dag er det 10 år siden, at verden mistede en af sine absolut bedste skuespillere: 22. januar 2008 blev Heath Ledger fundet død i sin lejlighed I New York. Inden da havde den talentfulde skuespiller nået at brillere i flere film. Hvilken af hans var den bedste? Stem på den her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/film_front_3.jpg

Han har brilleret som en gal Joker – som en hårdkogt men alligevel følsom cowboy – og som en rebelsk charmefyr.

Ja, det ville være en underdrivelse af de helt store, hvis man kaldte Heath Ledgers skuespiltalent for snævert og ikkeeksisterende.

[node:advert-in-body

Tværtimod nåede den anerkendte skuespiller at brillere i flere roller, før at han desværre alt for tragisk døde for præcis 10 år siden.

Heath Ledger, 37, blev fundet død i sin lejlighed på Broome Street i New York 22. januar 2008. Det var en dødelig cocktail, der endte med at tage livet af ham.

Efter sin død vandt Heath Ledger en Oscar for sin præstation i ”The Dark Knight”, som også blev en af hans sidste film. Spørgsmålet er, om du synes, at det var hans bedste film?

SE og HØR har herunder samlet en liste med 10 af Heath Ledgers vel nok største film. Hvilken en af dem var den bedste, synes du? Deltag i afstemningen længere nede i artiklen.

10 film Heath Ledger medvirkede i

Sponsoreret indhold