Annoncer
27. november 2017

Sådan scorer du hende til julefrokosten

Fire tips til, hvordan du scorer til julefrokosten
Maria Hoang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/julefrokost4.jpg
 Foto: PR

Gør noget ud af dig selv

Til julefrokosten kan du virkelig gøre noget ud af dig selv – og det er noget, kvinderne sætter pris på. Så kast arbejdstøjet tilbage i skabet, og find dit flotteste jakkesæt frem. Senere på aftenen kan du smide jakken, så du får et lidt mere afslappet look, som passer bedre til dansegulvet. For du skal ud at danse med hende, du vil score – om ikke andet er det charmerende, at du prøver.

Brug mundskyl

Når der bliver skruet op for musikken, skal man tæt på for at kunne høre hinanden, og så er det virkelig ærgerligt, hvis du har dårlig ånde. Derfor skal du huske at skylle mund med SB12, inden du tager hjemmefra – et skyl sikrer dig god ånde i 12 timer. Hvis du vil have et ekstra flot smil til julefrokosten, kan du prøve SB12 White, som både giver god ånde og hvidere tænder efter 14 dage ved brug 2 gange dagligt. SB12 indeholder zinkacetat, som neutraliserer svovlgasserne, der giver dårlig ånde, så du er kysseklar.

Pas på med snapsen – især først på aftenen

De fleste af os har nok prøvet, at snapsen lige pludselig slår benene væk under os. Når det sker, bliver muligheden for at score lige så lille som for at bestige Mount Everest på en punkteret ethjulet cykel. Du skal i det hele taget passe på med alkohol i starten af julefrokosten – der er ikke noget mere ucharmerende, end hvis du roder rundt under bordene efter et par timer. Hvis du er knap så beruset, kan du også lettere bevare overblikket og slå til, når chancen byder sig.

Gå kun efter én

Allerede i starten af aftenen skal du udse dig én person, som du vil satse det hele på. Hvis du shopper rundt og prøver at score til højre og venstre, kommer du hurtigt til at virke patetisk. Ok, du scorer måske til sidst, men det bliver også derefter. Gå i stedet efter en person, som du viser interesse hele aftenen. Du kan selvfølgelig stadig flirte med andre, men gør det på et plan, så det ikke virker, som om du faktisk prøver at score dem. Det vil også øge interessen hos din udkårne, hvis hun bliver lidt misundelig – og så vil hun lettere bide på, når du vender tilbage til hende senere.

https://imgix.seoghoer.dk/sbs-mindre.jpg
 Foto: PR