Det frække16. oktober 2017

Dette legetøj kan du have med i håndtasken

Gå aldrig ud uden dette legetøj i håndtasken ;-)
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sinful1110.jpg
 Foto: All Over

Som kvinde er din håndtaske, designertaske eller beautytaske – kært barn har mange navne - formentlig en af dine vigtigste ejendele.

Den indeholder nemlig alt, hvad du får brug for på én dag. Den holder både på din kalender, din pung og den make-up, du lige bruger til at friske dig selv op med i løbet af dagen.

Men når det bliver senere på aftenen, og du måske har en fræk date, eller gerne vil overraske kæresten, så er det de færreste kvinder, der lige hiver et sexlegetøj op af tasken.

Den gode nyhed er, at der findes sexlegetøj, der er så diskret, at du sagtens kan have det med på farten, og ingen nogensinde vil opdage, hvad du rent faktisk bruger det til.

I samarbejde med Sinful.dk giver vi dig derfor de tre mest diskrete produkter, der passer perfekt i din håndtaske.

Top 3 diskrete sexlegetøj til håndtasken

1. Start med en ”Mini” klitorisvibrator

Skal du en tur i byen eller ud at rejse? Så er Bamboo-klitorisvibratoren det oplagte valg til håndtasken eller rejsekufferten.

Den kan let forveksles med en læbestift på grund af dens praktiske størrelse og udseende. Men tag ikke fejl af dens størrelse – med hele 10 forskellige vibrationsmuligheder vil den give dig en intens, skøn stimulation.

Den har en firkantet spids foroven, som du nemt kan placere mod klitoris og få en virkelig pirrende stimulation eller bruge dens flade ende til at stimulere et større område.

Desuden er den lydsvag og 100% vandtæt, hvis du skulle få lyst til at tage den en tur med i poolen, under bruseren eller i badekarret.

Find produktet her: Rocks Off Bamboo Klitoris Vibrator

2. Womanizeren er et ”Must-have”

Er det den nye læbestift fra Dior? Nej, det er såmænd Womanizer 2GO, der ligner en hvilken som helst anden dyr læbestift på en prik.

Med dens stilrene, diskrete design er der simpelthen ingen undskyldning for ikke at have det her lille nydelsesmiddel med på farten. Du kan enten nyde det alene eller din kæreste tage del i den pirrende oplevelse.

Det læbestiftslignende sexlegetøj benytter sig af den revolutionerende Pleasure Air Technology, der helt berøringsfrit stimulerer din klitoris ved at suge og bruge trykbølger til at give dig en pirrende sensation.

Find produktet her: Womanizer 2GO Klitoris Stimulator

3. Husk det simple - bækkenbundstræneren

Det er tid til at træne din Yoni – et andet ord for vagina – med Jade Egg og opleve, hvordan dit sexliv bliver mere intenst og erotisk.

Ægget fungerer ved at massere din skede indefra, og hermed træne din bækkenbundsmuskulatur, hvilket kan være med til at forebygge inkontinens.

Desuden er ægget med til at øge blodgennemstrømningen til de vaginale muskler og forøge strømmen af kønshormoner, som kan sætte skub i din sexlyst og din sensuelle energi.

Når du træner med ægget, vil du opleve en øget seksuel sensitivitet, så du kan få endnu stærkere orgasmer og opnå mere følsomhed omkring dit G-Punkt – så det er bare med at komme i gang.

Find produktet her: Jade Egg til Yoni Massage og Bækkenbundstræning

Sponsoreret indhold