Det frække16. april 2017

Derfor er det farligt at få orgasme hver gang

I må hellere holde igen en gang i mellem … Se hvorfor
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/orgasme_par.jpg
 Foto: All Over

Lad os være ærlige. Enhver mand forventer at runde af med en udløsning. Sådan er det langt fra for alle kvinder. Mange har nemlig ikke så let ved at få orgasme – især ikke sammen med en mand.

Det ender desværre ofte i et veritabelt pres på et par for at hun skal få orgasme, når man har sex. Underforstået at det er et mislykket knald, når kun han er kommet.

LÆKKER SILIKONEDILDO - KUN KR. 175,-

En undersøgelse blandt studerende har endda vist, at mange kun betragtede en hvilken som helst seksuel handling som forspil, hvis der ikke var en orgasme involveret.

Derfor er det nødvendigt ikke at se på sex uden orgasme som mislykket. Det såkaldt ’orgasmiske imperativ’ avler nemlig bare mere pres og gør det endnu sværere at komme.

Mange terapeuter anser det således for skadeligt for forholdet, når begge absolut skal komme hver gang.

KØB DENNE G-PUNKTS DILDO - DU VIL TAKKE OS ;-)

Det er nemlig en destruktiv glidebane, når sex opfattes som en aktivitet, hvor noget skal opnås – i stedet for, at det er noget, der bare skal nydes.

[node:aller-related-content]

Det giver en følelse af, at man skal levere på begge områder. Man skal kunne give en orgasme og få en selv. Og det er en kendt sag, at jo mere man fokuserer på at få en orgasme, desto sværere bliver det.

Rådet er dermed: Lad være med at fokusere på orgasmen og vær i stedet til stede i øjeblikket og i hinanden.

Sex kan sagtens være en stor nydelse uden en orgasme.

Sponsoreret indhold