Hollywood6. september 2016

Tygas snedige plan: Sådan fik han sin dyre Ferrari tilbage!

Kylies kæreste mistede forleden sin røde Ferrari på pinligste vis
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.07873170_0.jpg
 Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Undskyldninger har han nok af. Men nu kører Tyga atter rundt i en smart-ass bil.

Kylie Jenners kæreste, Tyga, 26, har netop fået sin prestigedyt, den røde Ferrari 488 GTB, tilbage. Det skriver TMZ søndag. Tyga mistede det dyre køretøj i sidste uge, fordi han ikke havde betalt afdragene på bilen - en meget pinlig sag for rapperen. Naturligvis lige så pinligt for hele Kardashian-klanen, der netop altid sætter deres ry og rygte meget højt. Det passer ikke ind i Kris Jenners kram, når hendes børns kærester eller ægtefæller er på kant med loven - og det sker desværre ret ofte.

Det var ved hjælp af retten i Californien, at han fik Ferrarien tilbage. Tyga siger nemlig nu, at han havde leaset bilen af en person, som han troede, havde betalt den kontant. Så Tyga rendte egentlig bare rundt og troede, at alt var fryd og gammen, og at han leasede den - men ejeren betalte ikke sine afdrag med de penge, fik af Tyga. Og så faldt hammeren - og Ferrari-forhandleren kunne kræve bilen retur via ordensmagten.

Nu han Tyga allernådigst fået lov til at lease den af Ferrari - og han kommer selv til at betale ved kasse ét hver måned. På den måde kommer han rimelig pænt ud af krisen, og forhandleren sikrer sig sine penge. Det er meget sjældent, at man kan lease biler som denne, så Tyga skal være glad for, at han overhovedet kan høre rundt i sådan en øse på denne måde.

Man kan dog ikke sige, at Tyga og Kylie mangler biler. Da Ferrarien blev konfiskeret, gav Kylie ham da bare en helt ny Bentley - betalt kontant.

Tyga er god for 14 millioner kroner. En meget lille sum i forhold til Kylies ekstreme social-media formue. Hun menes at være god for 80 millioner kroner.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.19467041.jpg
 Foto: All Over

Det unge rige par har masser af biler. (Foto: All Over)

Se flere billeder af det unge par her:

Kylie Jenner og Tyga

Sponsoreret indhold