Nyheder3. september 2016

Lisbeth Østergaard om sit nye job: Seerne spiller en stor rolle

På mandag er Lisbeth Østergaard tilbage på skærmen i det helt nye program ”Krimicentralen” og seerne kommer til at spille en stor rolle
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lisbeth-krimicentralen.jpg
 Foto: TV3

På mandag kl. 19 vender den tidligere TV 2-vært Lisbeth Østergaard tilbage til skærmen. Det sker når hun sammen med værtskollega Jeppe Nybroe byder velkommen til det helt nye krimiprogram ”Krimicentralen” på TV3. Programmet, der sendes mandag til torsdag, går tæt på store og små kriminalsager i hele Danmark, og seerne kommer til at spille en helt central rolle, fortæller værtinden.

- Seeren får en rigtig stor rolle. Politiet formidler gennem os, hvad de gerne vil have seernes hjælp til. Så seerne kan hjælpe politiet med at opklare forbrydelser gennem vores program. Vi følger med i, hvad der sker i løbet af dagen og natten. Vi følger politiets arbejde gennem deres døgnrapporter og har rapportere rundt i hele landet. Hvis seerne ser noget, filmer noget eller har et tip vil vi sindssygt gerne have det, siger Lisbeth Østergaard til SE og HØR.

Et andet vigtigt element i programmet er de fire faste eksperter, der bidrager med erfaring og indsigt i lovgivning og politiarbejde, forklarer Østergaard.

- Vi har to super seje advokater, som kan perspektivere en masse forskellige ting for os i studiet. Og så har vi Kurth Kragh og Ove Dahl, som har meget erfaring fra drabsafdelinger og med politiarbejde i det hele taget. Jeg er beæret over, at de vil være med. Jeg synes sgu, det er lidt af et scoop, lyder det forventningsfuldt fra Lisbeth Østergaard.

”Krimicentralen”, som du kan få en forsmag på i videoen herunder sendes mandag til torsdag fra kl. 19-20 på TV3.

Sponsoreret indhold