Nyheder18. juli 2016

Babylykke: Le Gammeltoft mor igen

Fredag den 15. juli blev Le Gammeltoft mor til datteren Lilja. I forvejen har radioværten datteren Filippa med sin forlovede, Jesper Backer.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/le.jpg
 Foto: All Over Press

Sommeren byder på babylykke og bleskift for Le Gammeltoft.

Den 38-årige radio- og tv-vært er nemlig blevet mor for anden gang, afslører hun på Instagram.

På billedet kigger Gammeltofts fireårige datter, Filippa, betaget på sin nyfødte lillesøster, Lilja.

- Storesøster. Lillesøster, skriver Gammeltoft med et hjertesymbol mellem de to ord.

Familiefotoet har fået masser af lykønskninger med på vejen. Blandt de mange gratulanter er blandt andre tv-kokken Bo Bech, skuespillerinden Mathilde Norholt og P3-værten Nicholas Kawamura.

Lille Lilja kom ifølge et hashtag til verden fredag den 15. juli. Le Gammeltofts forlovede, Jesper Backer, har også delt det søde babybillede på sin Instagram-profil under hashtagget "stolt far".

- Den største følelsesmæssige rutsjebanetur nogensinde. Verden, sig hej til Lilja, skriver han.

Gammeltoft annoncerede i maj måned, at hun ventede en lille sommerbaby, og den forhenværende "Vild med dans"-deltager har tidligere fortalt om sin lykke ved at være mor.

- Jeg tror, jeg er blevet lidt mere alvorlig. I hvert fald mere ansvarsbevidst. Men også mere kærlig og helt sikkert mere lykkelig. Det er kommet bag på mig, at det faktisk var SÅ fedt at blive mor, sagde hun til Mama i 2013.

Le Gammeltoft er tidligere radio,- og tv-vært på DR, men lancerede i 2014 sin egen radiokanal, Heartbeats. Desuden er hun også medejer af en bar og har sit eget pladeselskab.

Se det søde babybillede her:

Og se Jesper Backers billede her:

Sponsoreret indhold