Hollywood3. juni 2016

Chok! Venner finder crack-pibe hos Khloés mand

Lamar Odom har brug for rehab - men nægter at indse det.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lamarkhl.jpg

LOS ANGELES/SE og HØR: Alt tyder efterhånden på, at den 36-årige basket-stjerne, Lamar Odom, er røget tilbage i sit stofmisbrug. For fuld skrue.

Det bekræfter flere venner over for TMZ, fredag. "Lammy" var ellers clean i flere måneder efter sin flirt med døden i oktober 2015, hvor han røg i koma efter en coke-overdosis.

Men det er slut nu.

Lamars venner har fundet crack-piber i hjemmet og forsøgte forleden at tvinge ham til at gå i rehab. Men Odom mener ikke, at han har et problem. Folk omkring ham har også bemærket en ny, meget uregelmæssig opførsel.

Hans kone, Khloé Kardashian, ved det godt og har længe forsøgt at hjælpe sin eks-mand. For to uger siden måtte hun kaste håndklædet i ringen for anden gang - hun begærede skilsmisse og underskrev det triste papirarbejde.

Allerede en uge efter skilsmissen atter var på tegnebrættet, blev Khloé set med NFL-stjernen Odell Beckham Jr., og historien om deres flirt gik verden rundt. Om det var det, der fik Lamar til at ryge tilbage på crack-vognen er endnu uvist, men Khloé er helt færdig med Odom.

For få måneder siden blev Lamar også set på en bar med en sjus i hånden, og allerede der røg hans sidste chance med Kardashian.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_101.png

Sponsoreret indhold