Det frække16. september 2016

Mile High Club - sådan får du sex i et fly

Har du haft sex i et fly?
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/tk/mile-high-club.jpg
 Skrevet af: Camilla H. Tjellesen - Foto: Shutterstock

Er du medlem af The Mile High Club, så er du én af de heldige, der har haft sex i en mils højde over jorden. Men hvorfor er sex i luften så eksotisk og interessant? Og hvordan gør man det bedst?

Historien bag Mile High Club

I 1916 blev det allerførste medlem af The Mile High Club indviet. Det var før, at navnet for klubben overhovedet eksisterede, men Lawrence Sperry kom til at inspirere mange kommende piloter – og efterfølgende også passagerer – til at eksperimentere med seksuelle udskejelser i luften.

Historien siger, at vovehalsen Lawrence Sperry, som kort tid forinden havde opfundet autopiloten, gav flyvetimer til en velhavende kvinde, som var medlem af New Yorks inderkreds, og at det var hende, der sammen med Sperry var den første til at dyrke sex i luften, mens de testede hans autopilot. Desværre gik det ikke helt efter planen, da noget pludselig gik galt og flyet rent faktisk styrtede ned i South Bay. Her fandt to andejægere det uheldige par helt uden tøj på. De to blev dog reddet og slap uskadte efter oplevelsen. Selv sagde Sperry, at det var voldsomheden af styrtet, der havde frataget dem tøjet, men det var der vist ikke mange, der troede på. En farlig, men spændende og glamourøs leg var blevet startet.

Køb frækt sextilbehør her

Navnet Mile High Club hentyder til, at man skal være over en mil oppe i luften, før at éns seksuelle oplevelse “gælder”. Hvor navnet præcist stammer fra vides ikke rigtigt, men det er et kendt faktum, at det opstod blandt piloter, at det i starten kun hentydede til sex med piloter, og at det skulle ske i cockpittet (som faktisk har fået sit navn herfra. Cockpit, som betyder “pik kule”, hentyder til, at dette var stedet, hvor piloter eksperimenterede temmelig meget med deres pikke). Før luftfart blev hvermandseje, var det noget meget glamourøst og fascinerende at være pilot eller at have været oppe at flyve i det hele taget. Derfor blev sex ombord på et fl y og med en pilot også til noget helt myte-agtigt, og noget som mange stræbte efter at opnå.

Her kan du få en superfræk stewardesseuniform

Og det er noget, der holder ved. Den dag i dag er der mange mennesker, som stræber efter atopnå medlemsskab af denne sagnomspundne klub. Og det er efterhånden blevet accepteret, at man kan opnå dette medlemsskab ved blot at have haft sex i luften på en eller anden måde – og ikke nødvendigvis med en pilot i cockpittet.

Klubben eksisterer ikke som en officiel klub, og medlemsskab er ikke noget, man kan få papir på. Men der er en hjemmeside, som fortæller om baggrunden for klubben og giver gode råd og tips til, hvordan man nemmest bliver medlem. Her kan man også læse om folks egne oplevelser med sex i luften, og der er mange spændende og utrolige historier.

Måske ikke helt lovligt

Hvorvidt det egentlig er lovligt at have sex ombord på et fl y eller ej, står lidt hen i det uvisse. Hvis det sker et sted, hvor andre kan se det, kan der måske være tale om usømmelig optræden, og det vil kunne meldes til politiet. Men det kommer an på, hvor flyet er fra, hvor det er på vej hen og hvilket luftrum, det er i. Det er med andre ord ikke nemt at komme med en juridisk forklaring på, om det er lovligt eller ej at blive medlem af Th e Mile High Club. Men visse flyselskaber har forbudt sex ombord på deres fly, og nogle steder kan man endda se skilte på toiletterne, der advarer imod at forsøge at komme med i The Mile High Club.

Faktum er, at der er utroligt få passagerer, der er blevet sigtet eller dømt for at have sex på et fly. Også selv om flere anonyme stewardesser og stewarder kan fortælle om utallige hændelser. Så det er altså noget, der sker, og noget som man – hvis man er lidt diskret – godt kan slippe afsted med.

[node:aller-related-content]

Den kendte engelske mangemillionær Richard Branson hævder at have mistet sin mødom ombord på et fly – hvilket måske forklarer navnet på hans imperium, Virgin. Derudover er der flere kendte medlemmer af klubben, blandt andre John Travolta, Janet Jackson, Carmen Electra og Ralph Fiennes, der sidste år oplevede, at stewardessen, som var den heldige sexpartner, gik til pressen og fortalte hele historien om sin tur på toilettet med den kendte filmstjerne.

Vil du være med i The Mile High Club?

Hvis du er på et såkaldt “redeye flight” – et fly, der flyver om natten – har du større mulighed for enten at luske på toilettet i det mørke fly sammen med din udvalgte sexpartner eller at holde det under tæppet, der bliver udleveret
på disse afgange. Hvis du vælger toilettet som stedet for din flyvende seksuelle oplevelse, skal du huske, at flytoiletter er små, og at der er mange knapper eller håndtag, man kan komme til at trykke på. En klassisk stilling er kvinden ovenpå manden, der sidder på toilettet. Er du mere akrobatisk, kan du også eksperimentere med at lade ham tage dig op ad væggen, men der er altså ikke meget plads at gøre godt med.

Det er også værd at huske, at det ikke er smart at forsøge at gå ind på toilettet sammen. Bliver det opdaget af flypersonalet, får I med garanti at vide, at I ikke må gå ind sammen. Derfor er det klassiske trick at gå derud hver for sig. Man kan eventuelt lade som om, man vil tjekke op på sin partner, som er syg, hvis nogen spørger.

Sponsoreret indhold