Reality31. august 2015

SY LEE: Jeg trak stikket ud

Sy Lee har taget en pause fra de sociale medier - nu fortæller han hvorfor
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sy_lee_dm.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Læs mere fra Sy Lee på hans blog.

Oh mine honeybees, en del af Jer har allerede sat spørgsmålstegn i sidste uge, hvor jeg er blevet af. Jeg er ikke “død”, men jeg har bare brug for en pause fra “omverdenen”. I har indsendt nogle søde kommentarer på bloggen og Jer skønne trofaste følgere på min Instagram: @SyLeeStarlight via direct! Jeg har siden torsdag nat måttet holde mig væk fra det hele – her taler jeg om omverdenen via mine sociale medier.

Jeg trak stikket ud, fordi jeg fik nok af det hele. Som regel slår folk ting og sager op, hvor fantastisk de har det, men jeg vil gerne fortælle Jer den her gang, at jeg har brug for en pause, og at det er okay at fortælle noget, der ikke er så sjovt at læse. Det har slet ikke noget med Jer at gøre! Tro mig! Siden jeg blev landskendt efter min allerførste tv-optræden i tv-programmet “Fristet” i 2011 på TV3, endte jeg med at blive en offentlig person. Det har resulteret i, at I følger mig, og jeg føler, at jeg skylder Jer en forklaring på, hvorfor jeg er “forsvundet” på de sociale medier i noget tid. Lige pt. kan I finde mig udover min Instagram og nu laver jeg dette indlæg, så I ved hvorfor, der har været stille i laaang tid.

At være en offentlig person følger en vis ansvar, fordi en del af Jer ser op til en, og jeg må ærligt indrømme, at det ikke er nemt at være en offentlig person. Der fører en masse gode ting, men også negative. Det ved alle de offentlige personer, hvad jeg taler om her. Efter så mange år (for mig føles det som mange) har jeg kunnet mærke, at jeg har brug for en pause fra mine sociale medier. Jeg trængte til at komme væk og have et “normalt” liv og bare holde tingene privat for mig selv. Ingen behøver at vide, hvad jeg går rundt og laver 24/7, og ingen behøver at have en mening omkring alt og mig. Kort og godt:

“JEG SAVNER AT VÆRE UKENDT.”

[node:aller-related-content]

Ikke misforstå mig, for jeg elsker at blogge og være aktiv på min Instagram fx, men efter så mange år kan jeg mærke nu, at jeg har brug for en pause fra alt. Jeg kan mærke, at den pause er så sundt for mig. Jeg er nu dybt fokuseret KUN på mit fitness-firma “Fitness Goal”, og jeg er godt i gang med at forberede mig på en livsændrende rejse, og derfor har jeg måttet være 100% dedikeret på min nye karriere, hvor jeg vil bevæge mig inden for andre felter inden for kendis-verden end at være tidligere kendt som realitypersonlighed og blogger. Mit første step var reality-tv, som havde været med til at åbne nye spændende døre, (jeg er blevet tilbudt tv-programmer igen i år, men jeg har noget andet, som jeg vil lave først!) og mit næste step bliver noget helt andet end reality, som jeg vil lægge mit hjerte og min sjæl i, for det er på tide, at jeg bryder mønstret igen og viser Jer, at en tidligere realitypersonlighed med en kandidat og ejer af et firma, kan mere end at være kendt for realityprogrammer, for jeg har altid været alsidig :) Det er derfor, jeg er “forsvundet” på de sociale medier! Jeg vender snart tilbage!

Love fra Jeres Sy Lee <3

(Lige pt. kan I kun fange mig på Instagram @SyLeeStarlight)

Sponsoreret indhold