Hollywood1. august 2015

Se sjældne nøgenbilleder af Marilyn Monroe

Der er dukket hidtil hengemte og afslørende portrætter af den ikoniske skuespillerinde op – og de er en fryd for øjet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/monroe_-_aop_-_web1.jpg
 Foto: All Over Press

Selvom det er over 50 år siden, at den legendariske stjerne afgik ved døden, kan Marilyn Monroe stadig trække overskrifter.

Det sker bestemt også, når der pludselig florerer afklædte fotografier af Monroe, der først nu ser dagens lys.

Det skriver express.co.uk.

Tilbage i en purung alder af 22 år var den vordende stjerne så desperat efter at tjene penge, at hun gik med at til at få taget mildest talt vovede billeder af sig selv.

Monroe blev overtalt af fotografen Tom Kelley for, hvad der i dag svarer til cirka 340 kroner, at smide kludene og lade sig affotografere, som Gud havde skabt hende.

[node:aller-related-content]

Skønheden med de norske rødder blev foreviget for eftertiden i fuldt vigør uden en trevl på kroppen, og det er en billedserie fra dengang i slutningen af 1940’erne, der nu er dukket op til overfladen til alle at beskue.

Monroe var som antydet ikke meget for at tage nøgenbillederne, så trods det skønne smil på billederne forlangte hun, at fotografens kone skulle være til stede under hele foretagende.

For endnu videre at sløre hendes identitet, underskrev hun aftalen med billederne som ’Mona Monroe’.

Endvidere måtte man manipulere nogle af billederne og give hende tøj på, når fotografierne skulle sendes rundt, for i datidens USA var det ulovligt at se sende billeder af nøgne mennesker med posten.

Men nok snak, du kan se den nøgne Marilyn Monroe her via huffingtonpost.com.

Sponsoreret indhold