Det frække28. juli 2015

Donald Trump som buttplug

Her får du en enestående chance for at vise, hvad du mener om finansmanden med præsidentkandidaturet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/trump_butt_plug_2.jpg
 politicalsculptor.com

Det vil ikke være første gang, nogen beskylder Donald Trump for at have hovedet oppe i røven. Men det er så vidt vides første gang, du selv kan gøre noget ved det.

Den kontroversielle amerikanske milliardær, der for nylig har besluttet at stille op som præsidentkandidat for det republikanske parti, er nemlig ganske ufrivilligt blevet genstand for en joke, der vist meget tydeligt viser, hvad mange mener om ham.

Således kan du nu for knap 28 dollar bestille din helt egen buttplug udformet som Donald Trump.

Måske er han den sidste, du nogensinde ville tage med i seng, men så kan du jo passende stikke ham op et sted, hvor solen aldrig skinner.

- Da Donald Trump besluttede, at han ville stille op til præsidentvalget, valgte han at bruge latinoer som syndebukke og beskylde os for alt det, der truer Amerika. Mange republikanske politikere har gjort det før, men aldrig en politiker, der stilede efter præsidentposten. Siger kunstneren Fernando Sosa, der selv udvandrede fra Mexico som 11-årig og nu står bag den lidet kønne buttplug.

Han henviser blandt andet til en række uheldige udtalelser om mexicanske indvandrere fra Trump. Blandt andet at mexicanerne kommer over grænsen med stoffer, problemer, kriminalitet og voldtægter. Han tilføjer dog, at han ’formoder, at nogle af dem er gode mennesker’.

- Mit svar til Donald Trumps bemærkninger om, at Mexico sender deres værste folk, deres voldtægtsforbrydere og deres narkohandlere er: Fuck dig og dit republikanske parti, siger den vrede kunstner.

Fernando Sosa har tidligere lavet buttplugs med blandt andre Vladimir Putin. Læs mere om kunstneren her.

Sponsoreret indhold