Nyheder16. februar 2014

Claudia Rex bliver skøjteprinsesse

Vild med Dans-vinderen har byttet de bonede gulve ud med kold is.
Claudia Rex bliver skøjteprinsesse, når hun skal rundt omkring i landet og reklamere.
Claudia Rex bliver skøjteprinsesse, når hun skal rundt omkring i landet og reklamere.
 Foto: Allover

Det er firmaet Sodastream, der har hyret den veldrejede danser til at reklamere for deres produkter i landets skøjtehaller.

- Glæder mig til at afvikle det hele om ikke så længe, siger hun selv på sin Facebook-profil.

CLAUDIA REX OG JOAKIM INGVERSEN: DE ER KÆRESTER

Sodastream har udpeget Claudia Rex som officiel OL-babe. Sammen vil de være bannerførere for, at der skal indføres en ny OL disciplin, nemlig 'Vandkamp på skøjter'. Konkurrencen går ud på, at ishockeyspillerne og skøjteløberne skal konkurrere på tid om at løbe med i alt 60 liter vand i flasker 2 x 60 meter. Bagefter skal holdene flytte en kulsyrepatron. Claudia Rex er dommer og styrer tidstagningen med kærlig hånd.

- Siden jeg var helt lille, har jeg tilbragt størstedelen af mit liv på et dansegulv, og derfor ser jeg frem til en ny udfordring med SodaStream. Jeg elsker vintersport, og så er det jo enhver piges drøm at blive skøjteprinsesse. Nu er jeg så bare lidt spændt på, om jeg kan holde balancen på isen, siger Claudia Rex.

SEXEDE CLAUDIA REX: NY LÆKKER VIDEO

Claudia Rex og SodaStream besøger ishockeyhallerne i følgende byer: Aarhus, Esbjerg, Gladsaxe, Odense, Rødovre og Vojens.

Til dagligt danner den lille smukke danser par med tv-værten Joakim Ingversen, som hun lærte at kende under Vild med dans. Parret vandt også konkurrencen sammen.

Sponsoreret indhold