Nyheder31. marts 2013

Big Brother-Julie: Fortryder ikke utroskab

Realitypigen forlod Kanal 5-programmet uden pletter på samvittigheden
Af af
Julie fra "Big Brother" kunne se frem til et ubehageligt møde med sin ekskæreste, da hun kom ud
Julie fra "Big Brother" kunne se frem til et ubehageligt møde med sin ekskæreste, da hun kom ud
 Foto: HavemannPhoto



Den 20-årige Ballerup-pige Julie nåede temmelig langt i dette års "Big Brother".

Men under "morder-ugen" gik det galt, og den unge deltager røg torsdag ud af huset meget mod sin vilje.

- Jeg har det lidt stramt lige nu. Jeg går bare og venter på, at jeg kan få ti minutter alene, så jeg lige kan få tudet igennem. Det hele er lidt overvældende, fordi jeg så gerne ville være blevet i huset, fortæller Julie til seoghør.dk lige efter udstemningen..

Hun har været noget af en festabe i huset, og det har haft sine konsekvenser, som hun nu skal stå ansigt til ansigt med.

Big Brother: Det tænder jeg på

- Jeg har en ekskæreste, som jeg lige er nødt til at få en snak med nu her. Om ikke andet så for at få nøglen til min lejlighed. Han var nemlig ikke en ekskæreste, da jeg startede med "Big Brother", forklarer Julie.

- Jeg fortryder ikke, at forholdet er gået i stykker, eller hvad jeg har lavet, men jeg fortryder, at jeg har hevet et andet menneske med ned i sølet på den måde.
Et er, når døren lukker til "Big Brother"-huset og tingene kommer på afstand, så glemmer man dem derhjemme. Men det var ikke meningen, at det skulle gå så hårdt ud over et menneske, som ikke har gjort noget. Så jeg har en rigtig dårlig smag i munden over det. Men jeg har ikke noget, jeg fortryder.

Efter mere end 50 dage i "Big Brother"-huset er Julie dog ikke i tvivl om, hvad hun savner allermest.

- Der er rigtig mange ting, jeg savner efter så lang tid i huset. Mest af alt savner jeg min far, junkfood og sex, griner hun..

Big Brother-Martin: Vild med Julie

Sponsoreret indhold