Nyheder26. april 2010

Mads Mikkelsen: Nu er han ridder

Den danske skuespiller troppede op som en god undersåt, og fik sin belønning. Se billedet her
Det er helt og holdent dronning Margrethe, der bestemmer, hvem der skal dekoreres med Dannebrogsordenen. Så oldfruen har lagt mærke til Mikkelsen
Det er helt og holdent dronning Margrethe, der bestemmer, hvem der skal dekoreres med Dannebrogsordenen. Så oldfruen har lagt mærke til Mikkelsen
 Foto: Freelance

I dag skal der ikke så meget til, før man får en medalje af kongehuset. Både gebyrgribben Peter Straarup fra Danske Bank og ejeren af fastfoodkæden "Jensens bøfhus" har fedtet sig til sølvet. Men nogle gode film og lidt serie-TV kan også gøre det.

Læs også: Hader filmstjerner

Derfor kunne skuespiller Mads Mikkelsen i dag trække i sit stiveste puds og med vandkæmmet og nervøs stemme takke dronning Margrethe for sit fine ridderkors.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/april/madsridderkorstekst-jpg.jpg



Mads Mikkelsen med fint kors (Foto: Freelance)

- Om jeg blev glad for at få ridderkorset? Jeg sagde sgu' da bare 'yes' med det samme. Det er da en ære. Og hun var helt bestemt en flink dame, udtalte Mads Mikkelsen bagefter til Ekstra Bladet.

Læs også: Vilde sexscener

I samme ombæring fik også filminstruktøren Peter Flinth, og prinsernes pap-farfar Jacob Jørgensen, som er far til Martin Jørgensen, der er gift med grevinde Alexandra, takket for ordenen.






Sponsoreret indhold