Nyheder21. januar 2009

Anders W. Berthelsen: Tilbage på skærmen

Nu kan du igen opleve Palle og alle de andre elskede figurer fra DR1’s successerie ”Krøniken”
Ida, Erik, Søs og Palle er tilbage på skærmen i et glædeligt gensyn med "Krøniken"
Ida, Erik, Søs og Palle er tilbage på skærmen i et glædeligt gensyn med "Krøniken"
 Foto: All Over

DR1 er som bekendt ikke blege for en enkelt genudsendelse eller to, men denne gang er det helt sikkert en mere kærkommen en af slagsen, der er på vej. Fra den 7. februar overtager Ida, Erik, Palle og den iltre Karen Jensen jobbet som søndagsunderholdere efter de lidt mere hårdkogte Jasmina, Jonas og Rasmus fra "Livvagterne".

I første omgang, er det de første 10 afsnit af "Krøniken", der kommer til at rulle over skærmen hver søndag.

- Vi er meget stolte af "Krøniken" og har glædet os til at kunne tilbyde seerne et gensyn, siger Ulla Pors Nielsen, som er chefredaktør for DR1.

Afsnit 1

Allerede nu kan du få genopfrisket handlingen fra det allerførste afsnit, der blev sendt tilbage i 2004.

For at få råd til sit studenterkursus tager Ida arbejde som sekretær på Radiofabrikken Bella. Her bliver hun glad for direktørens søn Erik, som netop har hjembragt et dyrt fjernsyn fra Amerika, hvilket hans far er oprørt over. Da direktøren sætter Ida til at kigge Eriks regnskaber efter, kastes hun uforvarende ud i en loyalitetskonflikt imellem far og søn.

Hun mister sit job og bringer sit studenterkursus i fare. Eriks søster Søs er netop blevet forlovet, men den udvalgte vil ikke tillade, hun fortsætter sit modelarbejde. Hun overfaldes nytårsaften, men reddes i sidste øjeblik af Idas nabo Palle, som er på vej for at mødes med Jens Otto Krag.

Sponsoreret indhold