Reality5. maj 2015

Ulven Peter: Amalie forsøger at ødelægge mit forhold

Peter Birch mener, at ekskæresten Amalie forsøger at ødelægge hans nye forhold. Læs Amalies svar her
Af af
Amalie siger til SE og HØR, at hun er træt af Peters barnlige ræs
Amalie siger til SE og HØR, at hun er træt af Peters barnlige ræs
 Foto: Mikael Rieck og Bo Lynge



Der var engang hvor kærligheden blomstrede mellem Amalie Zigethy og Peter "Ulven" Birch. Det er for længst slut nu. Det seneste i det turbulente forhold mellem de to reality-stjerner er, at "Ulven" mener, at Amalie forsøger at ødelægge hans nye forhold til kæresten Alma.

- Jeg er rigtig sur på Amalie, fordi hun har lavet lidt splid mellem mig om min kæreste. Det var rigtig irriterende. Vi hader ikke hinanden, men jeg hilser ikke på hende hvis jeg ser hende. Jeg føler, at Amalie forsøger at ødelægge mit nye forhold, siger Peter Birch til tv3.dk i et klip, som du kan se herunder:

LÆS OGSÅ: Peter Birch: Jeg er ked af det

LÆS OGSÅ: Ulven Peter scorer ung Topmodel

LÆS OGSÅ: Forelsket Ulv om sin Topmodel: Hun er dejlig



Amalie kan slet ikke genkende beskyldningerne fra sin ekskæreste

- Jeg føler ikke, at jeg prøver at ødelægge hans nye forhold. Det som skete, var at hans nye kæreste prøvede at blive veninder med mig inde på hans club. Jeg havde fået et par genstande indenbords, så jeg fulgte bare med "flokken" forstået på den måde, at jeg ikke opfattede hvad der egentlig skete, forklarer Amalie Zigethy til SE og HØR.

Reality-baben forklarer, at hun selv ser en fyr som hun er glad for, og derfor på ingen måde er interesseret i at ødelægge noget for Peter.

- Jeg ønsker ham det bedste, og jeg håber han er glad med Alma, siger Amalie som dog ikke er glad for, at Peter har brugt medierne for at få sit budskab ud.

- Måske han skulle prøve at tage den med mig i stedet for at bruge pressen at komme i dialog. Det er barnligt, og jeg har ikke mere at sige. Jeg er færdig med alt det barnlige ræs.

Sponsoreret indhold