Nyheder10. september 2010

Carolines mange mænd

Herre-kendisserne flokkes om miss Sunshine både på ude- og hjemmebanen - men hun er stadig single
Caroline Wozniacki er stærkt ombejlet og har masser af mandlige bekendte
Caroline Wozniacki er stærkt ombejlet og har masser af mandlige bekendte
 Foto: All Over

Danske Caroline Wozniacki er utroligt populær i New York i disse dage. Både fordi hun gør sig godt og er førsteseedet i US Open. Men også fordi hun er en af de dejligste tennis-babes netop nu.

Således blev hun forleden vartet op af ingen mindre en milliardæren Donald Trump, der er notorisk berygtet for at have et særdeles godt øje til meget unge piger.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/september/wozniacki-trump-jpg.jpg



Den 64-årige Trump var først gæst hos Carolines forældre i spiller-logen, da hun spillede på Billie Jean Stadium. Senere inviterede han hende op i sin private loge, hvor de så Roger Federer spille.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/september/wozniacki-nadal-jpg.jpg



Caroline indrømmede i foråret, at hun og det spanske tennis-es Rafael Nadal var særdeles gode venner. De sås privat og havde været på date, men danskeren afvist imidlertid, at de skulle være et par. - Vi er ikke kærester, hvis det er det du mener, som hun sagde direkte adspurgt.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/september/wozniacki-gus-jpg.jpg



Pokerverdensmesteren Gus Hansen er også en af Carolines mandlige og nære venner. De 2 har kendt hinanden i mange år, og han er også meget tæt på den 20-årige danskers forældre.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/september/wozniacki-kessler-mere-jpg.jpg



- Mikkel er en af mine rigtig gode venner. Han er en fantastisk atlet, der arbejder hårdt for sin succes, sagde Caroline, da hun satte sig på en flyver for at komme hjem og heppe på Kessler ved hans sidste kamp. De har kendt hinanden længe og siger begge, at de forstår hinanden, fordi de begge skal yde deres optimale for at være på toppen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/september/wozniacki-laudrup-jpg.jpg



Mads Laudrup og Caroline er så nære venner, at de ikke bare taler sport sammen. De går også i byen sammen og giver den gas. Og så er det en pirrende oplevelse at følge deres temmelig løsslupne udveksling af beskeder på facebook.

Sponsoreret indhold