De unge mødre3. december 2013

Natasja fra "De unge mødre": Nu mor til fire

Det er tre år siden, at den unge mor tonede frem på skærmen, men det har langt fra været nogle kedelige år
Natasja og Daniel har på få år fået fire børn
Natasja og Daniel har på få år fået fire børn
 Foto: Lars Horn



Sidst vi så Natasja Brämer Tulstrup Holm i "De unge mødre" drømte hun om, at det var en pige der lå i hendes mave, I forvejen havde hun nemlig Lukas på To et halvt år. Den drøm gik i opfyldelse, og mere til.

For i maven lå en lille pige, den i dag tre årige Mathilde. På den måde blev Lukas, der i dag er 6 år storebror. Hende og manden Daniel har ikke ligget på den lade side.

Line fra "De unge mødre": Min søn var tæt på at dø

For der er kommet yderligere to børn til, Markus på to år og lille Lærke på bare ni måneder. Og det er rigeligt:

- Det er jo nogle fantastiske børn vi har, men vi vil også gerne stoppe, mens legen stadig er god, siger den nu 23-årige mor til Udeoghjemme.

Parret har haft tid til lidt andet end at lave og passe børn. De er nemlig blevet gift:

Se også alle billederne og læs om Natascha Lineas reaktion, da hun endelig fik lille Lia hjem i lørdags på udeoghjemme.dk

- Ja, han var nede på knæ, og vi blev gift "7-9-13". Det var rigtig romantisk, fortæller Natasja, der er flyttet fra Hobro til en lille by nær Løkken i Nordjylland.

Efter at Natasja og Daniel viste deres liv frem i "De unge mødre" fik de flere negative kommentarer omkring sønnen Lukas. Ofte fremstod han ustyrlig og uopdragen, hvilket dengang gjorde den unge mor ked af det. Men i dag har Natasja fået en forklaring på sønnens til tider voldsomme opførsel.

Natascha Linea får sin baby hjem

- Vi fik udredt Lukas, og det viste sig, at han havde ADHD. Så det var faktisk en lettelse, da vi endelig fik en diagnose på ham. I dag får han medicin, men han har meget brug for strukturerede rammer og ro, forklarer Natasja.

Sponsoreret indhold