Kendte8. august 2023

”Robinson”-Doaa åbner dönerbutik: - Sidste år brugte jeg 10.000 kroner på kebab

Siden åbningen har folk glædeligt stået lang tid i kø ved döner-butikken ved Frederiksberg Allé metrostation for at få en bid af Doaa Zahers nye danske döner
Doaa Zaher har åbnet en ny döner kebabbutik ved Frederiksberg Allé Metrostation - indtil videre med stor succes.
Doaa Zaher har åbnet en ny döner kebabbutik ved Frederiksberg Allé Metrostation - indtil videre med stor succes.
 Foto: Martin Høien

Personlig træner, vægttabscoach, influencer og ”Robinson Ekspeditionen”-deltager.

Sådan ser Doaa Zahers cv blandt andet ud, men for nyligt er en ny titel blevet tilføjet.

For den 17. juli meldte Doaa Zaher ud, at hun havde underskrevet papirerne og var ved at være helt klar til at åbne sin spritnye butik op.

Det er under to uger siden, at ”The Döner” åbnede dørene på Frederiksberg Allé 41B ved Madkulturens Hus.

Har man ved et tilfælde gået forbi metrostationen mellem 13-20 kan man meget vel have set en længere kø vente på at smage en döner.

Til SE og HØR fortæller Doaa Zaher, at interessen og opbakningen har været voldsom fra start af.

- Det er over al forventninger, hvor mange mennesker som har lyst til at smage min döner. De længste har stået i kø i halvanden time og de synes, at det var det hele værd.

Frederiksberg har taget dönerkebaben til sig. Selvom butikken ikke en gang har været åben i to uger, vrimler det med folk i køen ude foran.
Frederiksberg har taget dönerkebaben til sig. Selvom butikken ikke en gang har været åben i to uger, vrimler det med folk i køen ude foran.
 Foto: Privat

- Det har været meget stressende, men for mig har det også været det hele værd.

Frederiksberg har taget dönerkebaben til sig. Selvom butikken ikke en gang har været åben i to uger, vrimler det med folk i køen ude foran.
Frederiksberg har taget dönerkebaben til sig. Selvom butikken ikke en gang har været åben i to uger, vrimler det med folk i køen ude foran.
 Foto: Privat

Ideen til butikken opstod ved, at hun selv har en enorm kærlighed til kebab, og hun har sågar ventet tre timer i kø i Berlin for at smage på en helt særlig döner.

Bankkontoen er også et godt bevis på, at Doaas kærlighed til kebab er stor.

- Jeg elsker kebab. Jeg drømmer om döner. Sidste år brugte jeg 10.000 kroner på kebab.

- Man skal blive sulten af, at jeg står og laver den til dem. Jeg vil gerne have, at folk bliver forelsket i min döner, siger Doaa Zaher som bruger omtrent 12 timer om dagen i butikken. 
- Man skal blive sulten af, at jeg står og laver den til dem. Jeg vil gerne have, at folk bliver forelsket i min döner, siger Doaa Zaher som bruger omtrent 12 timer om dagen i butikken.
 Foto: Privat

Til dagligt vurderer sundhedsinfluenceren, at hun bruger omtrent 12 timer i butikken, hvor hun laver alt fra at skære kødet, snitte grøntsagerne og gøre rent.

Særligt logistikken har været et problem til tider og gjort hele processen endnu mere stressende. Kødet, brødet og dressingerne kommer nemlig fra Tyskland.

For at kunne følge med havde butikken derfor også lukket i en kort periode i weekenden.

Og til dem som ikke helt kan se sammenhængen mellem at være sundhedsinfluencer og drive en döner-butik er forklaringen enkel ifølge hovedpersonen selv.

- Der er et forkert billede af, at kebab er usundt. Der er kød i som er proteiner. Der er brød som også er en del af almen kost, og så er der grøntsager og dressing. Der hvor det bliver usundt er, når man skal have pomfritter, sodavand og mayonnaise til.

- Hos os prøver vi at fremme, at vi er et sundere alternativ til fast food, fortæller Doaa Zaher og siger i samme ombæring, at kalorietællende kunder også kan få oplyst, hvor mange kalorier, fedt og protein der er at finde i kødet og döneren.

Det er ikke den helt klassiske danske kebab man får hos "The Döner", når man bestiller en dönerkebab.
Det er ikke den helt klassiske danske kebab man får hos "The Döner", når man bestiller en dönerkebab.
 Foto: Privat

Sponsoreret indhold