Kendte30. december 2022

Courtney Love afslører: Brad Pitt fik mig fyret fra ikonisk film

Den amerikanske sanger og skuespillerinde påstår, hun havde en rolle i den ikoniske film "Fight Club", men at Brad Pitt fik hende smidt på porten
Courtney Love påstår, at Brad Pitt fik hende fyret fra ikonisk film. 
Courtney Love påstår, at Brad Pitt fik hende fyret fra ikonisk film.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er godt at have gode kontakter, når man søger nyt job - og det gør sig også gældende i Hollywood.

Courtney Love ville derfor nok have ønsket, at hun var på bedre fod med Brad Pitt, da den ikoniske film "Fight Club" udkom.

I hvert fald påstår den amerikanske sanger og skuespillerinde, at hun havde en rolle i filmen, men at instruktøren, David Fincher, fyrede hende, fordi filmstjernen bad ham om det.

Det siger hun i podcasten "WTF", skriver People Magazine.

"Fight Club" havde premiere i 1999 og har en stjernespækket rolleliste med navne såsom Helena Bonham Carter, Meat Loaf, Jared Leto og altså Brad Pitt, der sammen med Edward Norton udgjorde de to hovedroller.

Courtney Love, der er enke til den afdøde rockstjerne Kurt Cobain, var ikke med i filmen, og det var altså angiveligt udelukkende Brad Pitts skyld.

Ifølge sangeren og skuespillerinden skulle hun nemlig have spillet rollen som Marla Singer, der endte med at gå til Helena Bonham Carter.

Inden optagelserne gik i gang blev hun dog angiveligt ringet op af instruktøren Gus Van Sant og Brad Pitt, der fortalte hende, at de havde planer om at lave en film om Kurt Cobain.

Det var Courtney Love ikke begejstret for, og hun reagerede derfor lidt for voldsomt - og senere samme aften blev hun fyret fra "Fight Club", fortæller hun.

Arkivfoto fra 1992 af Kurt Cobain og Courtney Love med datteren, Frances Bean Cobain.
Arkivfoto fra 1992 af Kurt Cobain og Courtney Love med datteren, Frances Bean Cobain.
 Foto: Scanpix Denmark

Ifølge hende var det i første omgang Edward Norton, der overleverede nyheden, hvorefter instruktøren David Fincher bekræftede fyringen.

I podcasten fortæller Courtney Love, at hun aldrig har set "Fight Club", men at hun er sikker på, at Helena Bonham Carter gjorde et godt stykke arbejde, da hun er "genial".

Courtney Love fortæller også, at Brad Pitt trods fyringen alligevel var modig nok til at hive fat i hende endnu engang i forsøget på at sælge hende idéen om en film om hendes afdøde rockstjerne-mand.

- Jeg sagde det her til ham: "Hvis du ikke forstår mig, så forstår du ikke Kurt, og jeg tror ikke, du forstår mig, Brad", siger hun og fortæller, at hun frygtede, at Brad Pitt kun ville lave filmen for at tjene penge.

Brad Pitt har ikke kommenteret sangerindens beskyldninger om, at han fik hende fyret fra den ikoniske film.

Sponsoreret indhold